Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στην Κύπρο για τρεις συναυλίες

Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, με μακριά πορεία έρχονται στην Κύπρο με μια βαλίτσα γεμάτη επιτυχίες και συνοδεία την εκπληκτική τους ορχήστρα.

 


Article featured image
Article featured image

Η αναγγελία της συνεργασίας τους δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό κι εκείνοι συνεπείς στις προσδοκίες του κοινού έστησαν ένα «δυνατό» σε συγκίνηση και συναίσθημα πρόγραμμα. 

Η παράδοση «κοντράρεται» με το ροκ, η ντίσκο «απαντά» στις προκλήσεις της ανατολής και οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται διαρκώς τη σκηνή και στήνουν ένα πρόγραμμα-γιορτή, ένα «πάρτι» όπως λένε και οι δύο με το κοινό να τους αποθεώνει. 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη -μια κορυφαία ερμηνεύτρια, με ένα σπουδαίο ρεπερτόριο που συνδυάζει Ανατολή και Δύση, με ένα ευρύτατο ρεπερτόριο από τραγούδια σημαντικών συνθετών, στιχουργών και ποιητών, που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στη σύγχρονη ελληνική μουσική και με πολλές επιτυχίες σε μια καριέρα τριάντα – και πλέον - χρόνων. 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς της χώρας, ο δωρικός ροκάς που μας έχει χαρίσει πολλά μεγάλα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την εποχή μας.

 

Πρόγραμμα εμφανίσεων:

21 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού

22 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

24 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών Λευκωσια

*Οι συναυλίες αρχίζουν στις 21:00

 

Εισιτήρια:

Tickethour –ACS Couriers: 77 77 70 40

Ταμείο οδού Ειρήνης 158: 25 37 28 55 & 25 8787 44 

Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας: 24  6657 95

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ