Το Star Trek προσγειώνεται στην Κύπρο

Η 21η Ιουλίου 2016 θα είναι μια αξέχαστη μέρα για τους fans του Star Trek, αφού η συνέχεια της πολυαγαπημένης ταινίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην Κύπρο, την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της στην Αμερική.

 


Article featured image
Article featured image

Το πλήρωμα του Enterprise θα προσγειωθεί στις  κινηματογραφικές αίθουσες του K Cineplex για να μας ευχηθεί με τη γνωστή χειρονομία του Vulcan χαιρετισμού το αξέχαστο «Live long and prosper». 

Η ταινία αποτελεί τη 13η της σειράς και την τρίτη ταινία από το σύγχρονο reboot, μετά το Star Trek Into Darkness (2013). Ωστόσο, οι απανταχού Trekkies έχουν ακόμη ένα λόγο να είναι ενθουσιασμένοι αφού η πρεμιέρα σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την εμφάνιση της ιστορίας επιστημονικής φαντασίας με εμπνευστή και δημιουργό τον Αμερικανό σεναριογράφο και παραγωγό Gene Roddenberry. 

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της ταινίας «Star Trek Beyond» ανέλαβε τώρα ο Justin Lin, γνωστός σε όλους για την επιτυχημένη σειρά ταινιών ‘Fast & Furious’, παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από τον JJ. Abrams. Οι Chris Pine και Zachary Quinto επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Captain James T. Kirk και Commander Spock, συνοδευόμενοι από τους Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho και Anton Yelchin αλλά και τους καινούργιους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν οι Idris Elba και Sofia Boutella. 

Εξίσου συναρπαστικό είναι και το γεγονός ότι το soundtrack της ταινίας  με τίτλο “Sledgehammer” ερμηνεύει η diva της ποπ Rihanna, η οποία εμφανίζεται στο video clip να κάνει μαγικά σε ένα άγνωστο πλανήτη, βάζοντας μας έτσι στο πνεύμα της ταινίας. 

Στο «Star Trek Beyond» λοιπόν, θα δούμε τους ήρωες να ξεκινούν για ένα επικό ταξίδι με σκοπό «να εξερευνήσουν καινούργιους κόσμους, να αναζητήσουν νέα ζωή και νέους πολιτισμούς, να πάνε με τόλμη εκεί που κανείς δεν έχει πάει ακόμη», όπως έχει πει και ο ίδιος ο Spock. Δυστυχώς, το ταξίδι παίρνει απρόσμενη τροπή και κάπου εκεί ξενικά και η ιστορία μας. 

Το USS Enterprise δέχεται επίθεση από μια στρατιά άγνωστων εξωγήινων, οι οποίοι υποχρεώνουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες να εγκαταλείψουν το διαστημόπλοιό τους. 

Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό ο οποίος θα δοκιμάσει τις αντοχές  όχι μόνο του πληρώματος, αλλά και της Ηνωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών.

 



 

Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex ή καλέστε στο 24 819022.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ