Ξεκινά η κατασκευή του εντυπωσιακού Nereus Residence στη Λεμεσό

Η Property Gallery Developers ανακοίνωσε την έναρξη της κατασκευής του διεθνώς βραβευμένου έργου της «Nereus Residences», το οποίο βρίσκεται στην παράκτια περιοχή του Αγίου Τύχωνα, στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Το έργο αποτελείται από 8 ευρύχωρα διαμερίσματα, με θέα προς τη θάλασσα, των οποίων η κατασκευή συνδυάζει τα στοιχεία του μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της καινοτόμου εσωτερικής διακόσμησης, όπως επίσης και της ποιότητας των δομικών υλικών και φινιρίσματος. 

Το Nereus Residence θα ολοκληρωθεί, λαμβάνοντας υπόψη τις πλέον σύγχρονες τάσεις και τεχνολογία που αφορά στην ασφάλεια και την άνεση που μπορεί να προσφέρει ένα πολυτελές διαμέρισμα στον ιδιοκτήτη του. 

Μεγάλο πλεονέκτημα για τα υπό ανέγερση διαμερίσματα αποτελεί η τοποθεσία, αφού θα απέχουν γύρω στα 50 μέτρα από την παραλία «Καστέλα», η οποία είναι βραβευμένη με την Μπλε Σημαία. Η Καστέλα ως γνωστό είναι μια στενή αλλά αμμώδης παραλία με μοντέρνα μπαράκια, βρισκόμενη ανάμεσα σε άφθονο πράσινο. 

Τόσο το Nereus Residence, όσο και το εμπορικής φύσης Nereus Tower που θα ανεγερθεί δίπλα σε κατοπινό στάδιο, έχουν διακριθεί διεθνώς και έχουν βραβευθεί ως «το έργο με τον καλύτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στην Κύπρο», για την περίοδο 2014-2015, στα European Property Awards. 

Η κατασκευή του Nereus Residence αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2017 και οι τιμές για τα επί του παρόντος διαθέσιμα διαμερίσματα ξεκινούν από τις  €344,000 + ΦΠΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ