Σεξομολογήσεις #272: «Ζω τη ζωή μου»

Η επιστολή που ακολουθεί, στάλθηκε ως απάντηση από αναγνώστρια της στήλης, στα σχόλια σχετικά με το άρθρο Σεξομολογήσεις #271: «Ενεκάτσιασα τους ούλλους. Θέλω να κλειστώ σε μοναστήρι».

 


Article featured image
Article featured image

Την παραθέτουμε αυτούσια:

 

Αγαπητή Tipster,

Σκεφτόμουν αν έπρεπε να στείλω ή όχι και τελικά αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να μην απαντήσω στα όσα σχόλια είδα κάτω από τους προβληματισμούς της Ιωάννας. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της, ότι ο κόσμος έχει ξεφύγει. Είμαι και εγώ μια νεαρή 27 χρόνων που μοιράζουμαι σχεδόν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με την Ιωάννα. Εγώ δημιούργησα σχέση σε μικρή ηλικία -16 ετών-, η οποία αρχικά διήρκησε 5 χρόνια και στη συνέχεια είχαμε χωρίσει για 1,5 χρόνο, αλλά τώρα είμαστε παντρεμένοι.

Και ρωτώ: ποιος καθορίζει αν εγώ έζησα τη ζωή μου ή όχι; Δηλαδή, εκείνο τον ενάμιση χρόνο που χωρίσαμε και είχα αρκετά φλερτ έπρεπε να γ%^$#μαι μόνο και μόνο για την εμπειρία; Εμάθαμεν ούλλοι πλέον να έχουμε σεξ φρεντ ημίσιη μου για την ευχαρίστηση και one night stand για την εμπειρία. Πως μπορεί ένας άνθρωπος με ηθική να κάμνει τούντα πράματα; Ο όρος «Ζω τη ζωή μου» σημαίνει γ@#%&&μαι με καμιά 30αρκά ανθρώπους; Εν τούτες οι εμπειρίες που συλλέγουμε στη ζωή μας; Όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Εγώ τη ζωή μου ζω την ταξιδεύοντας, περνώντας χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους μου και δίνοντας τους αγάπη.

Αγάπη = κάτι που ξέχασε ο άνθρωπος γι’ αυτό εν έχουν αισθήματα πλέον και αρκούνται σε ούλλα τζίνα που λαλούν πως εν εμπειρίες. Εχόρτασα και τα κλαμπ και τα ξενύχτια. Εν εστερήθηκα τίποτε (λαλώ το για να μεν κατηγορηθώ ότι εν έζησα γι’ αυτό μιλώ έτσι). Κάποια φάση πρέπει να ωριμάσουμε. Όσο για τα σχόλια που είδα, τύπου «Έχεις πολλές ψευδαισθήσεις αν νομίζεις ότι η ζωή μετά το γάμο εν όπως νομίζεις», έχω να απαντήσω ότι η ζωή όταν βρεις τον σωστό άνθρωπο για σένα, που μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και αξίες, είναι υπέροχη. Δηλαδή, σύμφωνα με τούντο σχόλιο, πρέπει να μινήσκουμε ούλλοι ανύπαντροι γιατί η ζωή έννεν καλή άμα παντρευτείς! 

Και τελοσππάντων, πόσο φυσιολογικό είναι να πιένεις με το φίλο της αρφής σου; Ή εν φυσιολογικό να ξερογλείφονται και ετερόφυλοι και ομοφυλόφιλοι μες τον κόσμο σιόρ; Άμα θέλεις να δείξεις τον έρωτα σου κάμε το διακριτικά. ‘Εννεν ανάγκη να σε θωρεί ούλλος ο κόσμος. Εν να το κλείσω ως εδώ το θέμα. Ιωάννα μου μεν αγχώνεσαι τζιαι τζιληνα που ζητάς θα τα έβρεις. Τα ίδια ήθελα τζιαι εγώ, ήβρα τα τζαι με το παραπάνω.



Η μονογαμημένη (για τους μοντέρνους).

Υ.Γ: Εν είμαι παπαθκιά, ούτε έχω τζιύρη πάτερ, για τζείνους που θα βιαστούν να φκάλουν συμπέρασμα.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ