Monsieur Minimal, Burger Project, Φίλιππος Πλιάτσικας και Locomondo στο φετινό Flying Away Festival

Μετά το περσινό διάλειμμα, ανοίγει ξανά φτερά και πετά και πάλι πάνω από την πρωτεύουσα, στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στο Γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Ξέρουμε, ο περσινός Σεπτέμβριος σου φαινόταν άδειος, κάτι σου έλειπε. Ευτυχώς, φέτος, το Flying Away Festival επιστρέφει για 3 μέρες γεμάτες τέχνη και μουσική.

Το Flying Away Art and Music Festival φέτος πραγματοποιείται για 10η φορά. Μέσα στα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο φεστιβάλ με θερμούς υποστηρικτές και αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ στην Κύπρο που συνδυάζει τέχνη και μουσική. Ήδη, 150 καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για να εκθέσουν τα έργα και τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Εκεί, εκτός από το να θαυμάσεις την τέχνη τους, θα μπορείς να αποκτήσεις επιτέλους εκείνο το vintage έπιπλο που ονειρευόσουν ή τον τέλειο πίνακα που ταιριάζει με το σαλόνι σου, τα μοναδικά κομμάτια μόδας και αξεσουάρ που έλειπαν από την ντουλάπα σου και πολλά άλλα!

Φυσικά, μαζί με τους καλλιτέχνες, δεκάδες μουσικοί και performers από Κύπρο και εξωτερικό προβάρουν το πρόγραμμά τους για το φεστιβάλ! Και ειδικά φέτος, είναι νομίζουμε επιτακτική ανάγκη να παρευρεθούμε και στις τρεις μέρες τους φρστιβάλ! Διάβασε παρακάτω γιατί.



Την Παρασκευή 9/9, την έναρξη του φεστιβάλ θα αναλάβουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί με live link και μετά θα καταλάβουν τη σκηνή τα αγόρια από τη Λεμεσό που ξέρουν να ροκάρουν, οι ΑtoutAleme (CY - live band). Στη συνέχεια, στη σκηνή θα βγει ο αγαπημένος κύριος της ελληνικής indie-pop σκηνής, Μonsieur Minimal (GR - live band) και η νύχτα θα κορυφωθεί με τους τρελούς και παρδαλούς Βurger Project (GR - live band).

 



Το επόμενο βράδυ, δηλαδή το Σάββατο στις 10/9, και πάλι το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με live link και θα συνεχίσει με rock ρυθμούς από τους Οn Τour (CY)! Mετά, θα αναλάβουν οι ψυχεδελικοί ροκάδες από την Ελλάδα, Cyanna Mercury (GR - live band), κι επειδή κάποια τραγούδια χαράσσονται στις καρδιές κάποιων αθεράπευτα ρομαντικών για πάντα, τη βραδιά θα κλείσει ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την μπάντα του (GR).

 



Την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 11/9, θα υπάρχει και πάλι μουσική από DJ για την έναρξη. Πιστός στην παράδοση του φεστιβάλ, που μας θέλει λάτρεις της reggae, πρώτος στη σκηνή θα βγει με dub-reggae και funk ρυθμούς ο Μr Pacman (CY). Αργότερα θα τζαμάρουμε με τα μοναδικά beats του Funky Notes από Αυστρία και ακολούθως θα βγουν στη σκηνή οι Locomondo πάνω στο μαγικό τους χαλί για να κλείσουν το live κομμάτι. Το κλείσιμο θα αναλάβει ο αγαπημένος μας Dj Portiero (CY), φυσικά, με reggae διάθεση!

 



 

Ετοιμάσου, λοιπόν, για τη μεγάλη επιστροφή!

Συντονίσου στη σελίδα FlyingAwayFestival στο facebook για να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα του φεστιβάλ καθώς και για να βρεις οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι! Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 70087171.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00

Είσοδος €5 (ανά ημέρα)

Για παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν

Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει φαγητό & ποτό

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ