Αυτοκίνητα στο highway συγκρούστηκαν με αγελάδα

Κλειστός για δύο και πλέον ώρες έμεινε χθες βράδυ ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας - Λευκωσίας, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγελάδα.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις εννέα χθες βράδυ, αυτοκίνητο που κινείτο στον δρόμο από την Κόσιη προς τη Λάρνακα, συγκρούστηκε με αγελάδα η οποία εκτινάχθηκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, κτύπησε πάνω σε διερχόμενο όχημα και στη συνέχεια άλλα τρία αυτοκίνητα πέρασαν πάνω από το νεκρό ζώο. 

Τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή αντιλήφθηκαν ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας από τη Βουλγαρία, κάτοικος Νήσου, με συνεπιβάτες δύο άλλα άτομα, συγκρούστηκε σε αγελάδα που κυκλοφορούσε στην δεξιά πλευρά του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από την Κόσιη προς το κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. 

Από τη σύγκρουση με την αγελάδα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βούλγαρος υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό δεξιό μέρος ενώ τα υπόλοιπα οχήματα υπέστησαν ελαφριές ζημιές κάτω από τη μηχανή τους.

Δεν υπήρξαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί, ενώ τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα μετακινήθηκαν πριν την άφιξη της Αστυνομίας.

Το ζώο ανήκε σε κτηνοτρόφο της περιοχής Αραδίππου, ο οποίος το αναζητούσε από τις 22 Ιουλίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ