Μικρό Μονακό θα γίνει η Ιθάκη

Article featured image
Article featured image

Μετά τον λαμπερό ήλιο, τις υπέροχες παραλίες και τα μαγευτικά τοπία, η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ιθάκη θα αποκτήσει μάλλον και ένα υπερπολυτελές συγκρότημα που θα συγκαταλεχθεί στους top προορισμούς παγκοσμίως.

Αυστραλοί επενδυτές θέλουν να φτιάξουν ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης και έχουν ήδη βάλει μπροστά το σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα interportfolio.com θυμίζουν πραγματικά κάποιον εξωτικό προορισμό. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει βίλες, μαρίνες με δυνατότητα υποδοχής 200 σκαφών (προβλέπεται ακόμη να μπορούν να δέσουν σε αυτή και κρουαζιερόπλοια), καθώς και γήπεδο γκολφ.

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά για ένα πολυτελές θέρετρο που θα αποτελείται από ενοικιαζόμενα σπίτια-βίλες, ένα παραθαλάσσιο χωριό και φυσικά, αρκετές σουίτες.

Μόλις ολοκληρωθεί το ILIAD Resort, τη διαχείρισή του θα αναλάβει κάποια εταιρεία που διαχειρίζεται ξενοδοχειακές μονάδες. Ήδη κάποιες από αυτές έχουν καταθέσει προσφορές για τη διαχείριση τμημάτων του θερέτρου. Όπως λένε η περιοχή θα μοιάζει με ένα «μικρό Μονακό».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ