Δωρεάν κυπριακό κρασί σε φεστιβάλ στο Στρουμπί

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Κρασιού και μαζί η Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων με τίτλο «Όινος Ρέει... Οίνος ευφραίνει...».

 


Article featured image
Article featured image

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Οινοποιείο «ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ», στο χωριό Στρουμπί της Πάφου, από τις 5 μέχρι τις 7 Αυγούστου, και σκοπός του είναι η ανάπτυξη της περιοχής και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Στο φεστιβάλ θα προσφέρεται δωρεάν άφθονο κυπριακό κρασί.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων από την Πάφο, με θέμα εικόνες της Πάφου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 17.00, μέχρι τις 00.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.   

 

Πρόγραμμα:

Παρασκευή, 5 Αυγούστου

Κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί από το «Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών», Κρητικοί Παραδοσιακοί Χοροί και ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χ΄Μιχαήλ και Βασιλικής Χ’αδάμου.

 

Σάββατο, 6 Αυγούστου

Παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών Παραδοσιακών χορών από τα συγκροτήματα: Θεσσαλονίκης, Κιθήρων, Κονιών, Κοίλης και Πραστιού, και θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με επταμελές σχήμα και τραγούδι από τους Χρίστο Ριαλά, Κύπρο Χαριλάου και Στέφανη Νέρου.

 

Κυριακή, 7 Αυγούστου

Μεσαιωνικό Συμπόσιο γεύσεων και οίνων μετά μουσικής, θα υπάρχουν μουσικές και Μεσαιωνικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιεροί Κήποι Γεροσκήπου, σε επιμέλεια Χάρη Πάζαρου και παρουσίαση αποσπασμάτων από το Χρονικό του Μαχαιρά με αφηγήσεις και τραγούδια από τον Θεατρικό Μουσικοχορευτικό Όμιλο Υπαλλήλων και Συνταξιούχων CYTA Πάφου σε επιμέλεια Κώστα Παπαονησιφόρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ