Θέλεις να σπουδάσεις αλλά δυσκολεύεσαι;

Article featured image
Article featured image

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA) και ο μη κερδοσκοπικός Όμιλος Rotaract Larnaca Kition, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια εξασφάλισης υποτροφιών και χρηματικής βοήθειας για νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά δεν διαθέτουν τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους.

Με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκεται να επωφεληθούν νέοι που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, καθώς και από άλλους φορείς της Λάρνακας οι οποίοι παρέχουν βοήθεια σε άπορους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό και με τίτλο «Ξεκίνησε το Όνειρό σου», διοργανώνεται Ημερίδα Ενημέρωσης για Θέματα Παιδείας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, για τα μέλη των οικογενειών που στηρίζονται από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Μεταξύ άλλων, στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι διαφόρων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Κύπρου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για παροχή συμβουλών και καθοδήγησης στους ενδιαφερόμενους για θέματα σπουδών και κρατικών χορηγιών.

Θα συμμετάσχει, επίσης, και εκπρόσωπος της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για ενημέρωση των άνεργων πτυχιούχων για τα προγράμματα απασχόλησης που προσφέρουν, ενώ μέλη του  Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού θα παρέχουν συμβουλές για την ετοιμασία ενός καλού βιογραφικού σημειώματος, όπως και για τη βελτίωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται στις συνεντεύξεις εργασίας.

Τετάρτη 30 Απριλίου, Ξενοδοχείο Atrium, Λάρνακα, 18.00-21.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ