Το μαγαζί του Βαλεντίνου είναι όνειρο!

Ενθουσιαστήκαμε ανακαλύπτοντας αυτό το μικρό παράδεισο σε ένα ύψωμα στο χωριό Πάνω Γιαλιά της Πάφου (κοντά στην Πόλη Χρυσοχούς).

 


Article featured image
Article featured image

Το εν λόγω kebab house λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια κι αν κάνεις τον κόπο να πας μέχρι εκεί, αξίζει να το επισκεφτείς.

Το μαγαζί ονομάζεται «Val's place» και είναι κυριολεκτικά ο χώρος του Βαλεντίνου, καθώς τον διαμόρφωσε όπως ακριβώς ήθελε.

Φύτεψε φοίνικες και διάφορα άλλα φυτά και δέντρα. Έφτιαξε ξύλινη οροφή, τραπεζάκια, καρέκλες και διακόσμησε το χώρο με δικές του δημιουργίες.

Σου προτείνουμε να κάτσεις στη βεράντα του μαγαζιού, να παραγγείλεις ένα από τα ήδη σχάρας που σερβίρει και να απολαύσεις τη μαγευτική θέα της θάλασσας και του βουνού.  

Όλα όσα προσφέρει το μαγαζί, από αυγά, μέχρι λαχανικά, φρούτα, κρασί, ζιβανία και γλυκά του κουταλιού, είναι δικής του παραγωγής.

Εκεί, μπορεί κανείς να βρει επίσης διάφορα χειροποίητα προϊόντα προς πώληση, όπως σαπουνάκια και κηραλοιφές από ελαιόλαδο και μετάξι από τους μεταξοσκώληκες του Βαλεντίνου.



Μετά τις 22.00, το μαγαζί μετατρέπεται σε μπαράκι και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι από ΕΔΩ.

Τις Παρασκευές ο Βαλεντίνος και η οικογένεια του αναλαμβάνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού «παίζουν» οι ίδιοι ζωντανή μουσική και τραγουδούν.

 



Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφώνησε στο 96511179.

Πάρε μια γεύση από το «Val's place» και τη θέα του από τις φωτογραφίες που θα βρεις πιο κάτω.

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ