Pop-up εκδηλώσεων συνέχεια από το ξενοδοχείο Almyra

«Cappellα» από τον Γιάννη Σακέλλη και «Καραγκιόζης» από τον Ανδρέα Αραούζο.

 


Article featured image
Article featured image

Συνεχίζοντας τη διοργάνωση pop-up εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο Almyra προσφέρει στο κοινό της Πάφου όμορφες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κατά τις μέρες του Αυγούστου.

Πέρα από τις εκδηλώσεις που αφορούν σε media art installations και υπαίθριο κινηματογράφο, το Almyra αγκαλιάζει για ακόμη μια φορά τον καλλιτεχνικό χώρο του τόπου μας, προσφέροντας δύο μοναδικές στο είδος τους εκδηλώσεις κατά το μήνα Αύγουστο, στους ιδιαίτερα σχεδιασμένους χώρους του, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για επιλεκτική, δημιουργική έκφραση και  καλλιτεχνική ποιότητα.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο από 1-12 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας ο καλλιτέχνης Γιάννης Σακέλλης θα παρουσιάζει την δημιουργία του «Cappella», μια ειδική ξεχωριστή κατασκευή στο σαλόνι του ξενοδοχείου.

 



 

Το ξενοδοχείο Almyra προσφέρει αυτή την μοναδική εμπειρία στο κοινό καθώς και την δυνατότητα να συναντήσει τον καλλιτέχνη κατά τη δημιουργία του έργου του. Η ολοκληρωτική παρουσίαση του μοναδικού αυτού έργου τέχνης  θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, στο σαλόνι  του ξενοδοχείου. Μαζί με την εγκατάστασή της δημιουργίας του καλλιτέχνη στο συγκεκριμένο χώρο, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει μια ταινία μικρού μήκους από τον καλλιτέχνη που ονομάζεται «The Box», στην αίθουσα Δανάη.

 

 

Παράλληλα, προσφέροντας ένα αξέχαστο φινάλε για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά συνάμα δίνοντας το έναυσμα για το τι θα ακολουθήσει κατά την φθινοπωρινή περίοδο, το Ξενοδοχείο Almyra σας προσκαλεί να συναντήσετε,  βιώσετε και απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα από τον θεατρικό σκηνοθέτη, ηθοποιό και παραγωγό, Ανδρέα Αραούζο. Ο Ανδρέας Αραούζος, σπούδασε μαθηματικά και διεύθυνση επιχειρήσεων,  κατέχει  MBA δίπλωμα,  ενώ γράφει, επίσης το δικό του blog που ονομάζεται Ουσιαστική Κοινοτοπία. Ο Αραούζος παρουσιάζει την ιστορία του «Καραγκιόζη», ένα μικρό διήγημα, μέρος της συλλογής διηγημάτων «Μεγάλοι Δρόμοι» που δημοσιεύτηκαν το 2010, από την βραβευμένη συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό, Λένα Κιτσοπούλου.



 

Το διήγημα ο «Καραγκιόζης», θα το δούμε δραματοποιημένο από τον Ηρόδοτο Μιλτιάδους, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, στην αίθουσα Δανάη, στις 27 Αυγούστου. Η παρουσίαση σκιαγραφεί την πορεία του ήρωα από την παιδική ηλικία στην πατρότητα, αποκαλύπτοντας τραύματα του ψυχισμού του, τα οποία φέρονται να προκλήθηκαν κατά την παιδική ηλικία με κίνδυνο αυτά τα τραύματα να εξωτερικευτούν με καταστροφικές συνέπειες. Με αυτή τη θεατρική παράσταση μεταφέρεται η σπαρακτική  συγγραφή της Λένας Κιτσοπούλου, σε δραματικό λόγο και ζωντανεύει τη ψυχοσύνθεση του λογοτεχνικού ήρωα μέσα από την αριστοτεχνική ενσάρκωση του  ηθοποιού. Ο στόχος του έργου και της παράστασης είναι να αγγίξει και να φωτίσει ορισμένες σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητας μας και να προσφέρει μια ιδιαίτερη διεισδυτική ματιά στην παιδική μας ηλικία. Η παράσταση είναι στα ελληνικά, διαρκεί 45 λεπτά, και είναι ακατάλληλη για άτομα ηλικίας κάτω των 15 ετών.

 



Για εισιτήρια και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στο τηλέφωνο 26 888705 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@thanoshotels.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ