Στην Αγία Νάπα είναι ένας παγωτατζής-DJ που τα «σπάει» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κυριάκος Κυριάκου (aka Koulis Dj-icecream) είναι πλανόδιος πωλητής παγωτού και από το βίντεο που κυκλοφορεί μαζικά της τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, φαίνεται πως η περιοχή που συχνάζει είναι η Αγία Νάπα.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας ακόμα παγωτατζής, θα σκέφτεσαι. Ε και;

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ναι μεν προσφέρει παγωτό… freshly made just for you, όπως γράφει και η επιγραφή στο αυτοκίνητό του, προσφέρει όμως και κάτι άλλο. Συνήθως, έξω από το παγωτατζίδικό του μαζεύεται κόσμος και παρτάρει! Ναι, σωστά διάβασες.

Τι κι αν στην αρχή ακούγεται ένα «αθώο» άσμα, απ’ αυτά που συνήθως παίζουν για να κεντρίσουν την προσοχή των παιδιών; Για την ακρίβεια, ακούγεται το «River Kwai March/Colonel Bogey March» από Mitch Miller & his orchestra, κοινώς, το soundtrack της κλασσικής ταινίας «Οι γέφυρες του ποταμού Kwai» (ίσως το θυμάσαι και από τους τίτλους έναρξης της σειράς «Εκείνες κι εγώ» με τον Ζάχο Δόγκανο).

Με το που σταματάει όμως στην άκρη για να πάρει ο κόσμος παγωτό, ο Κυριάκος τοποθετείται στην κονσόλα και μιξάρει καινούργια αλλά και κλασσικά χιτάκια, δροσίζοντας μικρούς και μεγάλους με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο.

 



Respect!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ