«Mamma Mia» στο θερινό σινεμά

Την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, πάμε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, στην Παλιά Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί, θα προβληθεί στο Θερινό Σινεμά που έχει στηθεί, η ώρα 21.00, η ταινία «Mamma Mia».

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το ελληνικό νησί Καλοκαίρι και μένουν στο ξενοδοχείο Villa Donna, το οποίο ανήκει και διαχειρίζεται από τη Ντόνα Σέρινταν, για το γάμο της 20χρονης κόρης της, Σόφι με τον μέλλοντά σύζυγό της, Σκάι.

Τρεις από τους καλεσμένους που έρχονται στο γάμο, εν αγνοία της Ντόνα είναι ο αρχιτέκτονας Σαμ Καρμάικλ, ο τραπεζίτης Χάρι Μπράιτ και ο ναυτικός Μπιλ Άντερσον.

Η Ντόνα έχει να δει τους τρεις αυτούς άνδρες πάνω από είκοσι χρόνια. Άγνωστοι στη Σόφι, τους προσκάλεσε στο γάμο όταν διάβασε το ημερολόγιο της μητέρας της και ανακάλυψε ότι αυτοί οι τρεις άνδρες είχαν σχέση με τη Ντόνα όταν αυτή έμεινε έγκυος και πιστεύει ότι ένας από τους τρεις είναι ο πατέρας της.

Η Σόφι θέλει αυτός που θα αποδειχθεί ο πατέρας της να τη συνοδεύσει στην εκκλησία. Με βοήθεια από τις παράνυμφές της, Λίζα και Άλι, η Σόφι προσπαθεί να εξακριβώσει ποιος είναι ο πατέρας της. Όταν η Ντόνα βλέπει τους τρεις άνδρες από το παρελθόν της, μαζί με τη βοήθεια των φιλενάδων της Ρόζι και Τάνια προσπαθεί να δει τι θα κάνει.

Εν τω μεταξύ, οι άνδρες δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον πριν φτάσουν στο νησί, και ο καθένας πίστευε ότι είναι ο πατέρας της Σόφι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ