Σεξομολογήσεις #277: «Η κυπριακή κοινωνία έχει ξεφύγει κατά πολύ»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητη Tipster,

Τελικά, διαβάζοντας αρκετά από τα άρθρα που δημοσιεύονται βλέπεις τη διαφορετικότητα του καθενός και την οπτική γωνία που βλέπει ο καθένας τη ζωή.

Στις κοπέλες, τώρα, που έχουν αναπτύξει αυτή την εναντίωση στις απόψεις και τις εμπειρίες κάποιων άλλων ανθρώπων, θα ήθελα να πω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτά που θέλει και όπως θέλει μέσα στη ζωή του. Κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται για τις γεύσεις που του δίνει η ζωή. Και στην τελική, αυτές οι γεύσεις έρχονται από επιλογές που κάνει ο καθένας σύμφωνα με τη δική του κρίση ή έξαρση πάθους.

Ναι, συμφωνώ ότι η κοινωνία μας στην Κύπρο μπορεί να έχει ξεφύγει κατά πολύ και ο λόγος είναι ότι η κουλτούρα και η ταυτότητα που έχουμε σαν λαός δεν είναι και απόλυτα ξεκάθαρη εφόσον έχουμε και τον δυτικό που προσπαθεί να κάνει καλά την είσοδο του, αλλά έχουμε και το ανατολίτικο που μας διακατείχε προ πολλού (μεγάλα θέματα για συζήτηση).

Θέμα παντρειάς και εμπειρίας τώρα για το 272. Εάν είσαι ευχαριστημένη με την ζωή σου αυτά είναι και δεν υπάρχει κάποιος να σε κρίνει για τις «εμπειρίες σου». Σίγουρα, μια γυναίκα δεν πρέπει να είναι sex expert, γιατί είναι και γεγονός ότι οι αισθησιακές ταινίες έχουν εμπλουτίσει με λάθος τρόπο το μυαλό των Κυπρίων.

Στη 271, απλά ζήσε την ζωή σου με βάση τα δικά σου πιστεύω, απόψεις και εμπειρίες και μην ανησυχείς για τίποτε, η ζωή είναι ωραία αλλά αυτό εξαρτάται από το πώς βλέπεις εσύ τα πράγματα. Δεν μπορείς να ελέγξεις το πώς αλλάζει η κοινωνία και με ποια κατεστημένα (αν υπάρχουν πλέον).

Εγώ, για παράδειγμα, είμαι 28 χρονών, ανύπαντρος, είμαι χορευτής, αλλά με την απόφαση ότι θέλω να ταξιδέψω, να απολαύσω την ζωή μου κυρίως και μετά, όταν θα νιώσω έτοιμος για οικογενειακές ευθύνες θα μπω στη διαδικασία... Όσο για night stand και sexual life, κρατώ κιάλια για το λόγο του ότι βαριέμαι να κάτσω να «βγάλω γυναίκα» άμα εν να βγω και δεύτερο το ότι στα λάτιν events είναι δύσκολο να το κάνεις (όσον αφορά εμένα).

P.S. Χαλαρώστε, γιατί μια φορά θα είμαστε εδώ....

 

Αγαπητέ χορευταρά και ανύπαντρε στοχαστή… Χαίρομαι που εξερευνάς την αλληλογραφία της tipster. Είναι όντως ένα καλό δείγμα του τι συμβαίνει και τι σκέφτεται σήμερα η κοινωνία μας στο θέμα των σχέσεων. Να σου πω κι εγώ με τη σειρά μου να χαλαρώσεις… Γιατί σου το λέω; Γιατί αναφέρεις ότι θες να απολαύσεις τη ζωή σου κι όταν θα νιώσεις έτοιμος θα μπεις σε οικογενειακές ευθύνες, σαν να το λες και να το γράφεις γιατί θέλεις να το ακούεις και να το εμπεδώσεις! Γι’ αυτό σε προτρέπω να χαλαρώσεις…. Και όλοι σας να το ακούσετε και να το εμπεδώσετε guys! Σταματήστε να ακολουθείτε τις προσταγές της κοινωνίας. Τάχα, πρέπει να είσαι σε σχέση, πρέπει να φκάλεις γυναίκα, πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να κάμεις κοπελλούθκια, πρέπει, πρέπει! Κανεί σιόρ. Κάνε τη ζωή σου όπως εσύ την θες, γιατί ΕΣΥ την ορίζεις και μην υπακούς σε στεγανά άλλων εποχών. Ξεκινήστε που το sex life. Να είναι η ζάχαρη στη ζωή σας και η χαρά! Όπως κι αν αυτή μεταφράζεται στον καθένα μας. Με… να αγχώνεσαι να φκάλεις γυναίκα, με… να αγχώνεσαι να φκάλεις άντρα με… να αγχώνεσαι να φκάλεις ακόμα και την κουφή που την τρύπα! Οι μοντέρνες σχέσεις δεν πρέπει να έχουν τόση ταλαιπωρία, αλλά, να αποτελούν μια όμορφη πορεία στην ευτυχία και στην ολοκλήρωση.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ