Ο Αύγουστος κλείνει με το μεγαλύτερο Hip-Hop Festival της Κύπρου

Το «The Cyprus Hip-Hop Festival» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα του νησιού, αυτή τη φορά στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, στη Μουσική Σκηνή RED.

 


Article featured image
Article featured image

Όλοι οι λάτρεις της hip-hop μουσικής και κουλτούρας καλούνται να παρευρεθούν σε μια μοναδική βραδιά με DJs, MCs, και Breaking. 

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 18:00 με B-Boys και B-Girls να δίνουν το παρόν τους με χορευτικά battles και cyphers, και με τον Johnny John στη μουσική. Παρών θα είναι και οι Bassick Crew καθώς και οι True Enforcers of Advance Movement ! Φυσικά όλοι οι B-Boys και Β-Girls θα είναι ευπρόσδεκτοι στο χώρο για όλη τη διάρκεια του χορευτικού μέρους της βραδιάς. 

Στις 20:30 την σκυτάλη στα decks θα πάρει ο DJ Andreas Alex των FTW και τα μικρόφωνα θα ανάψουν για την φάση του Open Mic. 

Στις 21:00 θα ξεκινήσουν οι ζωντανές εμφανίσεις των MCs. Καλεσμένοι από Ελλάδα για φέτος είναι οι Anser και Λόγος Απειλή οι οποίοι θα μοιραστούν την σκηνή με τα Κυπριακά συγκροτήματα και καλλιτέχνες! 

Παρουσιαστής και host της βραδιάς θα έιναι ο κ. Αμο Ακροπολεζος (Αμολόητος). Την οργάνωση του φεστιβάλ ανέλαβε ο DJ, παραγωγός και μέλος των FTW, Ανδρέας Αλεξάντρου a.k.a. Ice με τη βοήθεια του Anastasis Lk (Smilin), Andreas Constantinides (MegaHz), www.hiphop.com.cy, του Demetris Pitsillides (Bassick Crew), του Jay Stamataris (True Enforcers of Advance Movement) και της υπόλοιπης Hip Hop κοινότητας.

 

Η είσοδος θα είναι δώδεκα (12) ευρώ.



DJs:

Johnnyjohn Lyrakides

DJ Andreas Alex aka Ice

 

Live MCs:

Anser

Λόγος Απειλή (Logos Apeilh)

Julio

Smilin (Smilin Beats)

Haunted Mics

Ανήθικες Ηθικές

De Bros

UchihaRapFam (Sinnap, Dober, Giorgos, Miltos Fantis)

La slave

Paradox (Μιχάλης, Aspet)

Renegade (Christos Papadopoulos)

Sergio Reper Outlaw



Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99885773

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ