Βρήκαμε το πιο «άγριο» καμάκι που έχει παίξει ποτέ [βίντεο]

Τη σημερινή εποχή που η τεχνολογία έχει αντικαταστήσει σχεδόν καθολικά την ανθρώπινη επαφή και το φλερτ τετ α τετ, έχει μεταφερθεί στα διάφορα date apps, ένα σίριαλ έρχεται να μας θυμίσει την αξία του παλιού παραδοσιακού «κολλήματος».

 


Article featured image
Article featured image

Τότε που ο άντρας κυνηγός, έβρισκε τη γυναίκα-θήραμα ευάλωτη και ανυπεράσπιστη και επιστράτευε όλα τα ερωτικά του όπλα για να την κατακτήσει. 

Αν σου έχουν λείψει αυτές οι ιστορίες πάθους, και αν είσαι από αυτούς που θεωρείς πώς η ελληνική και η κυπριακή μυθοπλασία πνέει τα λοίσθια, ενώ οι επαναλήψεις σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο, τότε η Ελευθερία Καραδήμου και το τελευταίο της πόνημα «Κραυγή», είναι εδώ για να σε βγάλουν από την τηλεοπτική μιζέρια. 

Το διαδικτυακό κανάλι της Καβάλας, τολμάει να κάνει δική του παραγωγή, με την υπογραφή της γνωστής στην τοπική κοινωνία, σκηνοθέτιδας, σεναριογράφου, παραγωγού και πρωταγωνίστριας Ελευθερίας Καραδήμου και κυριολεκτικά το αποτέλεσμα ρίχνει το internet. 

Η Ελευθερία, καταφέρνει να χτίσει αριστοτεχνικά μια αισθησιακή ατμόσφαιρα χωρίς καν να γδύσει τους πρωταγωνιστές της, οι οποίοι με μόνο όπλο τη φαντασία τους και την υποκριτική τους ικανότητα καταφέρνουν να εξάψουν τους πάντες. Μια έξαψη που γίνεται πέρα για πέρα εμφανής σε αυτό το 5ο επεισόδιο, με τους δύο πρωταγωνιστές να επιδειδήδονται σε ένα άνευ προηγουμένου καμάκι.

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η κάψα του ενός για τον άλλον, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πιο απόλυτα ερωτική σκηνή που έχει γυριστεί ποτέ στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. 

Το σκηνοθετικό εύρημα της φωναχτής σκέψης, φτάνει στο τέλος του πάνω στο σημείο που έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολο να διαχειριστούμε την ερωτική ένταση. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο πραγματικός έρωτας δεν χρειάζεται να παιχτεί σε μισή ταχύτητα. Είναι από μόνος του σε μισή ταχύτητα. Χωρίς μουσική υπόκρουση. Στεγνά, ακαδημαϊκά, κινηματογραφικά. 

Τότε είναι που οι δύο ήρωες αποφασίζουν να επιδοθούν στο καμάκι το ελληνικό το παλιό που τείνει να εκλείψει. Όμως σε αυτή την ιστορία το πάνω χέρι το παίρνει η γυναίκα και αυτή μάλιστα ορίζει τους κανόνες. Αυτή λέει τι θέλει να κάνει στον άντρα. Αυτή ορίζει το ραντεβού το πρωί της επόμενης ημέρας πάνω στα βουνά δίπλα στη λίμνη. 

Απολαύστε με δική σας ευθύνη


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ