Σεξομολογήσεις #282: Σεξ στις κερκίδες

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, έχω θέμα με τον δικό μου. 

Θέλει να το κάμνουμε στους πιο περίεργους τόπους. Ξέρεις πού με ανάγκασε να το κάμουμε τελευταία; Πάνω στις κερκίδες την ώρα του ματς. Σκέφτου… μέσα στον κόσμο, την ώρα που οι άλλοι φωνάζουν, τζαι ξιτιμάζουν, ο δικός μου έβαλε με να του πιάσω το εργαλείο τζιαι να τον τελειώσω τζιαμέ. Μιαν άλλη φορά, όπως ήμασταν σε συναυλία, εζήτησέ μου να γονατίσω τζαι να του κάμω… – εκατάλαβες. Τουλάχιστον τζαμαί, ήταν σκοτεινά, τζιαι εκάτσαμεν κάπως απόμερα! Αλλά, μέρα μεσημέρι πάνω στην κερκίδα! Τζιαι θέλει να το επαναλάβουμε για κάποιο λόγο. Είπα του, οκ να το κάμνουμε πάνω σε κερκίδα αφού τον ανάφκει, αλλά να πηαίνουμε δειλινό ή νύχτα στο στάδιο της περιοχής που εν έσιει ψυσιή, τζιαι να του κάτσω κανονικά πάνω στον τσιμέντο. Ό-ι, δεν συμφωνεί! 

Τον πελλανίσκει η ιδέα να έσιει κόσμο γυρόν του. Τι να τον κάμω, εν μου λαλείς; Πάντως, άκου εικόνα τζιαι τι ακριβώς έγινε τζείνη τη μέρα στο στάδιο. Ξεκινά ο αγώνας. Τίγκα οι κερκίδες. Εμείς κέντρο, μες στους φανατικούς τζιαι τους πελλούς της ομάδας. Το παιχνίδι, φτάνει στην κορύφωση του προς το δεύτερο ημίχρονο. Μπαίνει το πρώτο γκολ, τζιαι αρκέφκει ο δικός μου να έσειει στύση. «Πιάσ’ μου τον», λαλεί μου. Γυρίζω τζιαι θωρώ τον απορημένη. «Πιάσ’ μου τον», ξαναλαλεί μου, τζιαι διά μου τον μες στα σιέρκα μου. Γυρώ μου να φωνάζουν, να χοροπηδούν τζιαι εγώ να τον κρατώ τζιαι να τον κάμνω πάνω-κάτω, πάνω-κάτω! Εκατάφερε τζαι ετέλειωσεν στο μισό λεπτό! Εγύρισεν εφίλησεν με, τζιαι εσηκώθηκε πάνω με τους άλλους τζιαι εχοροπηδούσε. Απίστευτο!

Γκολ γκερλ

 

Εν kinky ο δικός σου, αλλά εν κουλό κατά την άποψή μου, να μοιράζεσαι την ηδονή σου με τον κάθε άσχετο! Όμως, έχει κόσμο που τον ανάβουν τέτοιες επιδείξεις. Εσένα, αν δεν σε ενοχλεί και αν δεν σε πιέζει να ξεβρακωθείς… κάμνε το σιόρ. Εν τζιαι λαλώ σου επ’ αόριστο, αλλά, κάμε μια σεζόν τζιαι βλέπουμε. Αν του κάμεις το χατίρι, εν να έχεις πάτημα να του ζητήσεις κι εσύ κάτι που ποθείς. Το να ικανοποιούμε το ταίρι μας -από όλες τι απόψεις- εν καλό πράμα, εν υγιές και τονώνει το δέσιμο. Δεν είπα, να γίνεις χαλί να σε πατήσει ή στην προκειμένη… κερκίδα(!) αλλά, το σεξ σηκώνει να το ανακαλύψεις, να το αναβαθμίσεις, να το απενεχοποιήσεις -σε πολλές του εκφάνσεις- και να το αναποδογυρίσεις! Ένα ιεραποστολικό ή ένα 69 δεν είναι αρκετό… Η φαντασία στο σεξ εν πολλά ισχυρό εργαλείο. Βέβαια, αν μείνει ο δικός σου μόνο στα ηδονοβλεπτικά σενάρια, έχεις πρόβλημα. Αλλά, ας μεν προτρέχουμε… Μια φάση είναι τζιαι θα φύει. Trust me.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ