Μόλις κερδίσαμε 5 εκατομμύρια δολάρια

Και ξαφνικά εκεί που κοιμάσαι έχοντας στην τσέπη μερικά ευρώ, ξυπνάς εκατομμυριούχος. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχει αρκετός κόσμος που έπαθε το ίδιο πράγμα και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Αλλά με τόσα λεφτά, όλα στη ζωή μπορούν να γίνουν πιο εύκολα.

 


Article featured image
Article featured image

Αν τα είχαμε στ’ αλήθεια, γιατί όπως και σε πολλούς από εσάς, λάβαμε για πολλοστή φορά κι εμείς στο mail μας ένα μήνυμα από κάποιον γνωστό-άγνωστο παραλήπτη, ότι μπορούμε να γίνουμε εκατομμυριούχοι αν τον βοηθήσουμε. 

Και τώρα θα σκεφτείς «Ε και», που είναι το νέο, αυτό τα mail στέλνονται εδώ και καιρό, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. 

Στο σημερινό mail που λάβαμε από νωρίς το πρωί, ο κύριος Barr.David Ojika, σε ελληνικά άπταιστα μεταφρασμένα από το translator, αφού ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαστε, πέρασε κατευθείαν στο ψητό ζητώντας τη βοήθεια μας. 

Το δράμα του ήταν πώς ενώ είχε κληρονομήσει 12,5 εκατομμύρια δολάρια, δεν μπορούσε να τα παραλάβει, λόγω γραφειοκρατίας και ήθελε να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τα εμπόδια, για να μπορεί να έχει πρόσβαση στα χρήματα –αυτό αποφάσισε ο ποιμένας του (ποιος είναι ο ποιμένας αλήθεια;) Σε αντάλλαγμα βέβαια θα μας έκανε και μας πλούσιος, παραχωρώντας μας το 40% της συνολικής περιουσίας. 

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που αν διαβάσει αυτό το mail, θα τσιμπήσει και θα στείλει τα στοιχεία του για να πάρει τα εκατομμύρια; 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ