Η 1η έκθεση Τροχαίων Ατυχημάτων & Δυστυχημάτων στην Κύπρο

Ίσως να ακούγεται περίεργο και ίσως κάπως αποκρουστικό, αλλά όταν η Κύπρος συγκαταλέγεται στις πρώτες θέσεις με τις λίστες αυτοκινητιστικών και θανατηφόρων δυστυχημάτων στο δρόμο, τότε μια τέτοια έκθεση κρίνεται επιβεβλημένη.  

 


Article featured image
Article featured image

Η πρώτη κυπριακή έκθεση Τροχαίων Ατυχημάτων & Δυστυχημάτων που εστιάζει στον ανθρώπινο και για τον άνθρωπο ταυτόχρονα παράγοντα, ο οποίος ευθύνεται για την οδύνη ( ψυχικός πόνος μεγάλης έντασης ) και πόνο που προκαλεί η ανευθυνότητα και ηλιθιότητα στους δρόμους της κοινωνίας μας. 

«Όταν φεύγετε από το σπίτι σας, πάντα να σκέφτεστε ότι αυτούς που αφήνετε πίσω, σας θέλουν πίσω στην αγκαλιά τους, το χαμόγελό τους, τη ζεστασιά τους και το ίδιο αναζητούν και εκείνοι, φτάνει πλέον η οδύνη στους δρόμους μας, φτάνει πλέον η απροσεξία, καιρός να υπερισχύσει αυτοσεβασμός και αυτός να εξελεγχθεί σε σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μας. Η λέξη κλειδί θα λέγαμε είναι αυτοεκτίμηση». 

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας ως οργανωτής της Έκθεσης Τροχαίων Ατυχημάτων & Δυστυχημάτων 2016, έχει απώτερο σκοπό την αφύπνιση όλων μας μηδενός εξαιρουμένου και ιδιαίτερος στόχος της έκθεσης είναι η γυμνή ενημέρωση, αλλά και επιμόρφωση των παιδιών μας οι οποίοι θα είναι οι επόμενοι οδηγοί στους δρόμους, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και ίδια μοιραία λάθη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων που αποφέρουν τόση οδύνη. 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο οίκημα του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, στη οδό Ολυμπίας 12 με γωνία Δαμασκηνού στο Λυκαβηττό στη Λευκωσία. Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου είναι μέρος της εκστρατείας οδικής ασφάλειας που είχε προκηρύξει για το 2016 «ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΙΑ ΖΩΗ»



Ημερομηνία: 21 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 17:00 – 20:00


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ