Ο Αντρέας κουρεύει με θέα όλη την Κύπρο

Πώς θα σου φαινόταν αν αντί για το κλασσικό κομμωτήριο, κουρευόσουν έξω στη φύση με θέα τη Λεμεσό ή τον Πρωταρά, την ώρα που δύει ο ήλιος; Μάλλον ονειρικό…

 


Article featured image
Article featured image

Ο Αντρέας Χρίστου, έβαλε στόχο να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο βγάζοντας την καρέκλα του στους δρόμους και κουρεύοντας, με θέα το ηλιοβασίλεμα. 

Ένα παιδί 20 ετών, που μόλις πρόσφατα λειτούργησε το πρώτο του κομμωτήριο (Prestige) στη Λεμεσό, σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά του, μακριά από κλισέ και στερεότυπα. 

Όπως λέει και ο ίδιος το αντρικό κούρεμα πλέον, δεν είναι απλά μια τυπική διαδικασία.

«Ο άντρας πλέον χρειάζεται και αποζητά μια ολοκληρωμένη περιποίηση, αλλά και εμπειρία hairstyling. Ο καιρός που πηγαίναμε στο κουρείο, για ένα τσακ μπαμ κούρεμα έχει περάσει ανεπιστρεπτί».

 



Ξεκινώντας στα 14 του χρόνια, ο Ανδρέας είχε δάσκαλο τον παππού του (γνωστός κομμωτής της Λεμεσού), ο οποίος τον βοήθησε να μάθει την τέχνη με τον δύσκολο τρόπο. «Μερικές φορές δυσκολευόμουν και πετούσα τα ψαλίδια από φόβο και άγχος. Μερικοί δεν με άφηναν καν να τους ακουμπήσω. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω ευλογημένος που έχω πελάτες που περιμένουν ώρα, για να ασχοληθώ με το κούρεμα τους».

 





Το κούρεμα στο δρόμο

Όπως μας ενημερώνει η ιδέα για το κούρεμα στο δρόμο, προέκυψε από μια φωτογράφιση που έκανε με  φίλο του φωτογράφο. «Θέλαμε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό που δεν έχουμε ξαναδεί στην Κύπρο, έτσι σκεφτήκαμε να βγούμε έξω, στο δρόμο και να κουρέψουμε με θέα τη Λεμεσό. Η φωτογράφιση έγινε στην αερογέφυρα πάνω από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου και ήταν μοναδική εμπειρία».

 



Έτσι η ιδέα της φωτογράφισης, έγινε και το concept της προώθησης του Prestige Barber Shop, με τον Αντρέα να παίρνει την καρέκλα του και να γυρνάει την Κύπρο για outdoor κουρέματα.

Η πρώτη εξόρμηση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα 29 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου, με τον Αντρέα να ανεβαίνει στο βουνό της Φασούλας στη Λεμεσό και στη συνέχεια στο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά. Κατά τη διάρκεια του κουρέματος, θα γίνονται και τα γυρίσματα για το διαφημιστικό βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εξορμήσεις του Αντρέα και του Prestige Barber Shop, μπορείς να παρακολουθείς τη σελίδα του στο Facebook ή να τον ακολουθήσεις στο Instagram - andreaschristou_barber και που ξέρεις μπορεί να είσαι ο επόμενος τυχερός που θα απολαύσει κούρεμα με θέα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ