Αφεντικό είχε μάνα και 13χρονη κόρη με την συγκατάθεση του πατέρα, στην Κύπρο

«Το τραπέζι δεν άργησε να στηθεί. Το λιτό καθημερινό τραπέζι με τα όσπρια και τα χόρτα, εμπλουτίστηκε αυτή τη φορά με κρέας και άλλα φαγητά. Στο τραπέζι υπήρχε και ποτό. Όλοι πίνουν εκτός από την 13χρονη. Ο μεσίληκας έχει κέφια για ποτό».

 


Article featured image
Article featured image

«Κάποια στιγμή μεθυσμένος, παραπονιέται ότι «τον πονά η κοιλιά του» και η μητέρα τρέχει να τον ξαπλώσει στο διπλό κρεβάτι. Εκεί ξάπλωνε ήδη η 12χρονη κόρη, ενώ στο διπλανό μονό κρεβάτι ξάπλωνε ο πατέρας. Στο διπλό κρεβάτι προστίθεται και  η 13χρονη. Στη μια πλευρά οι ανήλικες και ο μεσήλικες και στην πλευρά της 'τζεφαλαρκάς' η μητέρα. 

Ο 46χρονος μετά από δίωρο ύπνο, βρήκε τις αισθήσεις του και «φρόντισε» να βγάλει το κιλοτάκι της 13χρονης και ν’ αρχίζει τις θωπείες στα σκέλη της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι πέρασε απαρατήρητο, αν είναι δυνατόν βέβαια κάτι τέτοιο». 

 

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο δραματικής σειράς, παρόλα αυτά η ιστορία είναι πραγματική και διαδραματίστηκε στην Κύπρο πριν περίπου 30 χρόνια στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος της επαρχίας Λεμεσού. 

Μια φτωχή οικογένεια με 3 παιδιά που τα έβγαζε δύσκολα πέρα, βρήκε τη λύση στον πλούσιο μεσήλικα, ο οποίος είχε περίεργες ορέξεις και ο πατέρας της οικογένειας με τις ευλογίες του, τον άφηνε να τις ικανοποιεί. Μια υπόθεση που ακόμη και σήμερα ανατριχιάζει, ξετυλίχθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων τον Μάιο του 1986, με τον κατηγορούμενο να καταδικάζεται σε 4 χρόνια φυλάκιση. 

Το «Περιοδικό» λίγο αργότερα με εκτενές ρεπορτάζ, κατέγραψε όλο το ιστορικό, αποκαλύπτοντας μάλιστα άγνωστες πτυχές των σχέσεων μεταξύ μεσήλικα, πατέρα, μητέρας και της 13χρονης κόρης, ενώ για πρώτη φορά παρουσίασε και την εκδοχή της συζύγου του θύτη.   

Δυο γονείς που «πουλούσαν» την ανήλικη κόρη τους για φαγητό στο αφεντικό τους, μια μάνα που συμμετείχε ενεργά στο σεξουαλικό όργιο των δύο, ένας πατέρας που έκλεινε τα μάτια σε όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα του και μια σύζυγος που αρνείτο να πιστέψει πώς ο άντρας της θα τους εγκατέλειπε για μια ανήλικη και τον περίμενε να επιστρέψει σε εκείνην και τα παιδιά τους.



Η αποπλάνηση που έγινε έρωτας

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η ανήλικη τρέχει και φιλάει τον 46χρονο και εκείνος ανταποδίδει. «Αγαπά τον τζι αγαπά την», υποστηρίζει η μάνα της ανήλικης, «μόλις φκεί που τη φυλακή, εννά τους παντρέψουμε». Πλέον τα πράγματα δεν ήταν απλά, αφού η 13χρονη είχε γεννήσει ένα μικρό αγοράκι, καρπό αυτής της ανορθόδοξης σχέσης, τον αγαπούσε και τον ήθελε για άντρα της και δεν την ένοιαζε η διαφορά ηλικίας. 

 

«Ο άντρας μου θα στραφεί στα παιδκιά μας»

Ο 46χρονος όμως, δεν ήταν μόνος στη ζωή. Παντρεμένος με 7 παιδιά, τότε μόλις τα 3 παντρεμένα, ζούσε μια ήσυχη και ενάρετη ζωή, τουλάχιστον έτσι πίστευε η γυναίκα του και η γειτονία. Μετά την καταδίκη του θύτη, ο δημοσιογράφος του «Περιοδικού» θέλησε να προσεγγίσει τη γυναίκα του και να μάθει την άποψη της.  

«Εγώ εν ήξερα τίποτε για τούτα ούλλα με την μιτσιαν. Ο άντρας μου αγάπαν με τζι’ εμένα, τζιαι τα παιδκιά μας. Εδούλευκεν στο λιμάνιν, έπιαννεν καλά λεφτά τζιε εψούμνηζε μας το αθάνατο. Τώρα που επήεν φυλακήν, θα πηαίννω τακτικά να τον θορώ.

Εχτές επήασην τζιαι είδαν τον τρείς φορές τα παιδκιά μας, τζιαι είπεν τους ότι ξέρει πώς με πλήγωσεν, αλλά καρτερά να τον συγχωρήσω. Ο Θεός εν μεγάλος, ο άντρας μου αγαπάμε τζι’ αγαπώ τον.

Άμαν φκεί που την φυλακή, εννά έρτει πίσω έσσω του τζιαι στα κοπελλούθκια μας. Τούτον που εγίνην εν να ξεχαστεί».

 

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ πιο κάτω:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ