Ο θρυλικός Μπεν Χούρ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

«Έχοντας χάσει τον τίτλο του, την οικογένεια και τη γυναίκα του, ο Ben Hur γίνεται σκλάβος στις γαλέρες και έπειτα από μια πραγματική οδύσσεια στις θάλασσες, επιστρέφει στην πατρίδα του για να δικαιωθεί και να εκδικηθεί. Τελικά, όμως, βρίσκει τη λύτρωση με τους οικείους του».

 


Article featured image
Article featured image

Το μεγαλοπρεπές έπος του 1959 Ben Hur, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη πιο εντυπωσιακό, πιο αληθοφανές και πιο ζωντανό. 

Για τις σκηνές με τις αρματοδρομίες χρησιμοποιήθηκαν GoPros, οι οποίες τοποθετήθηκαν στα κεφάλια των αλόγων.

Οι συντελεστές της ταινίας προσπάθησαν να ανακατασκευάσουν μέχρι και το πώς έμοιαζε το στάδιο αρματοδρομίας της Ιερουσαλήμ «Circus Maximus» πριν από 2000 χρόνια.

 



Ο σκηνοθέτης της ταινίας Timur Bekmambetov, που έχει υπογράψει σπουδαίες σκηνές δράσης στο παρελθόν όπως το «Wanted», μας δείχνει μια άλλη οπτική της κλασσικής ιστορίας του «Ben Hur» που είναι και ιστορικά πιο σωστή από τις προηγούμενες εκδοχές.

Με τον Jack Huston στον ρόλο του Ben Hur και τη συμμετοχή του Morgan Freeman, η ταινία αυτή είναι ιδιαίτερα υποσχόμενη.

 





Ο Γιώργος Καραμίχος στο καστ των ηθοποιών

Η ταινία όμως έχει ακόμη ένα λόγο για να την παρακολουθήσουμε και δεν είναι άλλος από τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο remake της ταινίας. Ο Έλληνας ηθοποιός ενσαρκώνει το ρόλο ενός σκλάβου τον οποίο και εν τέλει σκοτώνουν και πετάνε στην θάλασσα, ο Καραμίχος συμμετέχει στην νέα χολυγουντιανή εκδοχή μιας κλασσικής ταινίας στο πλευρό του Morgan Freeman! 

Η ταινία θα προβάλλεται από την 1η Σεπτεμβρίου, σε όλα τα K Cineplex στην Κύπρο. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ