Το διπλό στην Τουρκία, τα επεισόδια και… το τρενάκι [ΒΙΝΤΕΟ]

Πανάξια νίκη με 1-0 της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Τουρκίας μέσα στην Άγκυρα και συγκεκριμένα στο στάδιο Osmanli.

 


Article featured image
Article featured image

Ο αγώνας αφορούσε το πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και ήταν η πρώτη νίκη για την Εθνική μας.

Η πανάξια νίκη ήρθε μετά από σπουδαία εμφάνιση. Αλλαγμένη σαφώς προς το καλύτερο και με επιθετικό προσανατολισμό, δικαιωματικά έφτασε στην επιβράβευση με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Εξαιρετική η παρουσία από τους διεθνείς μας στο πρώτο ημίχρονο και η επιβράβευση ήρθε με το προβάδισμα (1-0) στο σκορ.

Στο 22΄ ο Κυριάκος Παναγή μετά από ωραία προσπάθεια κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη επαναρθωτική της Τουρκίας.

Ο Φάνος Κατελάρης με απευθείας εκτέλεση άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος του αγώνα.

 



Μετά το τελικό σφύριγμα προκλήθηκε ένταση, ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, ενώ επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

 



Η κυπριακή αποστολή μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ξενοδοχείο, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν μέχρι και τη μεταφορά της Εθνικής μας στο αεροδρόμιο και το ταξίδι της επιστροφής.



Σε μια άλλη εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής μας Φάνος Κατελλάρης, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο τέρμα, πόσταρε στο facebook την πιο κάτω φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα:

To trenaki ksekinai stin kerinia gia na pai kai opios den ta akolouthisi mavro fidi tha ton fai. Tha mas lene kai sta nea oti pirame simea ine kokkini megali me asteri kai feggari tha tin paro tha tin skiso galanolefki tha stiso.. kanenas den ksehna tipota den ksehniete #proudformyteam



 

Η κίνησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



 Να σημειώσουμε πως, η Εθνική Ελπίδων θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα το επόμενο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλοβακία στην Κύπρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ