Η φθινοπωρινή συλλογή του Gap

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του Gap εξυμνεί το προσωπικό στυλ, ενώ παράλληλα τονίζει και το δημιουργικό ύφος του brand όσον αφορά το denim.

 


Article featured image
Article featured image

Στη φετινή φθινοπωρινή σειρά denim πρωταγωνιστεί το 1969 Loomstate Jean, που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την αγαπημένη σας εφαρμογή σε πιο vintage υφάσματα και αποχρώσεις, που ξεθωριάζουν ομοιόμορφα.

Οι εποχιακοί χρωματισμοί του camel, του navy και του λευκού, και τα cream suedes για γυναίκες, ταιριάζουν απόλυτα με ρομαντικά Victorian tops.

Το λευκό denim διακοσμημένο με καρό patchwork συνδυάζονται τέλεια με button down πουκάμισα και μαλακά popover πουλόβερ.

Φορέματα paisley και foulard tops αναδεικνύουν τις πλισέ και ruffle λεπτομέρειες τους φορεμένα κάτω από oversized αμάνικα ζιβάγκο και δερμάτινα σακάκια.

Τα speckled πλεκτά και σακάκια με επένδυση από μαλλί είναι απαραίτητα για τις πιο κρύες νύχτες, για μια ομαλή μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα.

 



 

Η γυναικεία συλλογή GapFit περιλαμβάνει βαμβακερά performance tops και αθλητικά σουτιέν.

Βασικά κομμάτια στη συλλογή είναι τα compression κολάν, ιδανικά για απαιτητικές προπονήσεις, και τα φουσκωτά γιλέκα με φωτεινά διακριτικά για υπαίθρια άσκηση.

 



Η ανδρική συλλογή χαρακτηρίζεται από το κολεγιακό στοιχείο και τα χρώματα που επικρατούν είναι το camel, το navy καθώς και μικρές πινελιές από κόκκινο. Βασικά κομμάτια της συλλογής είναι τα πλεκτά chinos, τα μακό πουκάμισα, τα ελαφριά φουσκωτά σακάκια, τα στενά φούτερ με φερμουάρ και τα μακό σακάκια. Η συλλογή GapFit περιλαμβάνει ρούχα που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει, μαλακές φανέλες, αδιάβροχα fleece που επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων ενώ παράλληλα κρατούν το σχήμα του σώματος. Κρυφές τσέπες, εργονομικές και άνετες ραφές και φωτεινά διακριτικά, είναι μόνο μερικά από τα πολλά λειτουργικά στοιχεία της γραμμής GapFit.

 



Η παιδική συλλογή GapKids περιλαμβάνει ρούχα απαλά, ζεστά και άνετα. Τα τζιν παντελόνια, τα σακάκια με επένδυση και τα denim πουκάμισα αποτελούν απαραίτητα κομμάτια για τα κορίτσια. Τα φθινοπωρινά  denim για τα αγόρια προσφέρονται σε slim, straight και jogger εφαρμογές σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων. Η σειρά GapKids περιλαμβάνει και ζεστά ρούχα για εξωτερικούς χώρους, με ελαφριά φουσκωτά σακάκια και γιλέκα, καθώς και bomber και varsity jackets. Τα GapArch fleece φοριούνται με φανέλες με σχέδια, κολάν και χακί κομμάτια.



 



 

Η σειρά babyGap επικεντρώνεται στους χρωματισμούς του ivory, του πράσινου και του navy, σε ουδέτερα χρώματα, αλλά επίσης και στο indigo με μικρές πινελιές από μπλε, κόκκινο και neon. Η φθινοπωρινή συλλογή προσφέρει denim που είναι φιλικά προς τα βρέφη και μοντέρνες εφαρμογές για άνεση και ευκολία. Απαραίτητα θεωρούνται τα τζιν πουκάμισα, τα ολόσωμα και φυσικά τα αξιολάτρευτα graphic onesies και τα Τ-shirts.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ