Σεξομολογήσεις #287: «Φλερτάρει με ένας φίλος του αδερφού μου, αρκετά μεγαλύτερός μου»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή μου Tipster,

Πριν από ένα μήνα άρκεψεν να μου κοντέφκει ένας φίλος του αδελφού μου, τζιαι να με γλυκοθορεί. Τζίνος είναι 28, τζι’ εγώ μόλις έκλεισα τα 18. Στέλνει μου συνέχεια μηνύματα να βρεθούμε μόνοι μας να μιλήσουμε, πάντα αρνούμαι του, τζιαι λέω του ότι εν έχω ώρα. 

Όποτε έρκεται σπίτι μου, τζιαι ο αδελφός μου ένεν μπροστά ή κάποιος άλλος, κάμνει μου σεξουαλικά νοήματα τζιαι διάφορα άλλα. Μάλιστα ξέρει ότι έχω σχέση, αλλά συνεχίζει. 

Η αλήθκεια ένει ότι κατά κάποιον τρόπο αρέσκει μου, αλλά εν ξέρω τι να κάμω.

 

Από μικρή στα βάσανα και τα μεγάλα διλήμματα, αλλά όπως καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις… το τραβάει ο οργανισμός σου. Είσαι αρκετά μικρή και είναι λογικό να σε μπερδεύουν τέτοιες συμπεριφορές-καταστάσεις και παράλληλα να σε γοητεύει το φλερτ ενός μεγαλύτερου άντρα (έστω και με αυτό τον τρόπο). Τα θέματα όμως που προκύπτουν εδώ είναι πολλά. Πώς θα αντιδράσει ο αδελφός σου αν μάθει κάτι τέτοιο για το φίλο του; Εσύ, είσαι διατεθειμένη να χωρίσεις για κάτι το οποίο ενδεχομένως θα σταματήσει στο 3ο ραντεβού ή και αμέσως μετά το σεξ; Ίσως βέβαια να θέλεις να ζήσεις την εμπειρία με έναν μεγαλύτερο, έτσι για να δεις πως είναι να πας με κάποιον θεωρητικά έμπειρο, σκέψου το όμως καλά πριν και φυσικά μην δώσεις παραπάνω σχοινί, γιατί αλλιώς θα βουράς και δεν θα τον μαζεύεις τον 28χρονο. Μην χαλάσεις μια σχέση αν δεν είσαι 100% σίγουρη. Και από την άλλη, μην μένεις σε μια σχέση και πάλι αν δεν είσαι 100% σίγουρη.​

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ