Σεξομολογήσεις #288: Σε ένα πάρτι με ούζα και καλούς φίλους

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου και να μου πεις τη γνώμη σου κι αν έκανα μεγάλο ή μικρό λάθος. 

Το λοιπόν. Είμαστε μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών. Οι δύο έχουν σχέση και οι άλλες δύο (η μια είμαι εγώ) είμαστε χωρίς σχέση. Μια νύχτα, -στο χαλαρό-, εκεί που καθόμασταν όλοι, δύο αγόρια πρότειναν να κάνουμε παρτούζα. Το περίεργο ήταν ότι δέχτηκαν αμέσως οι φίλες τους που είναι και φίλες μου.

Η άλλη κορούδα, που δεν έχει φίλο σαν να μεν της πολυάρεσε… Εγώ πάλε, είπα σικκιμέ. Να μεν σου τα πολυλογώ εκανονιστήκαμε να βρεθούμε ούλλοι στο διαμέρισμα του ενός, ύστερα που δύο μέρες. Τζείνη τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Όταν φτάσαμε με την φίλη μου στο διαμέρισμα, άνοιξέ μας η μια ολόγυμνη τζαι μας έπιασεν που το σέρι τζαι επήρεν μας κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο.

Τζαμαί, ήβραμε το άλλο ζευκαρούι να το κάμνει, τζαι να εν πουκάτω τζαι ο άλλος της κορούας που μας επήρε μέσα. Μόλις μας είδε, απαίτησε να φκάλουμε τα ρούχα μας τζαι να ππέσουμε ούλλοι πάνω στο κρεβάτι. Όπως καταλαβαίνεις τίπστερ μου, σε λίγο εσυμμετέχαμε σε όργιο κανονικά. 

Εννοείται εφορούσαν προφυλακτικό τα αγόρια τζαι εννοείται ήταν καλοί μαζί μας. Όμως, υποπτεύομαι ότι κάτι ήπιαν που πριν, γιατί ήταν πολλά ανεβασμένοι. Anyway… Μετά που κανένα δίωρο εππέσαμε φαρδιοί πλατιοί τζαι επήρεν μας ο ύπνος. Όταν την επομένη εξαναβρεθήκαμε στο καφέ, ήμασταν το ίδιο όπως παλιά. Για κάποιο περίεργο λόγο, δεν εμιλήσαμε για το τι έγινε την προηγούμενη νύχτα. Ούλλοι εσυμπεριφερόμασταν σαν να βρεθήκαμε για τον χαβαλέ -που κάθε φορά απολαμβάνουμε σαν παρέα-, τζαι το αποκορύφωμα ήταν ότι έκτοτε τίπστερ μου δεν ξαναζήτησε κανένας να επαναλάβουμε το πάρτι με ούζα. Ούτε γάτα ούτε ζημιά δηλαδή. Πώς το βλέπεις;

Έλενα 

 

Σε βλέπω πολύ cool με αυτή σου την εμπειρία και είναι καλό αυτό. Το έκανες συνειδητοποιημένα, έγινε με τη δική σου συγκατάθεση, -αν το απόλαυσες δεν ξέρω-, αλλά, βλέπω ότι το χώνεψες. Δεν θα χειροκροτούσα όμως την απόφασή σου αυτή! Ξέρεις τι κινδύνους κρύβει μια τέτοια πράξη;

1.    Το ξέρεις ότι βάλατε σε κίνδυνο την φιλία σας; Θα μπορούσε να προκύψει ζήλια ανάμεσά σας.

2.    Κι άντε… δεν προέκυψε ζήλια. Μήπως ξεπρόβαλε κανένας νέος έρωτας;

3.    Οι δύο ελεύθερες, μετά από αυτό, είστε δεδομένο για τα άλλα δυο ζευγάρια. Προσοχή! Μην επιτρέψετε να γίνετε υποχείριο κανενός.

4.    Άσε που θα μπορούσες να κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο...

5.    Και τέλος, σκέφτηκες ότι ίσως να αναγκαζόσουν να κάνεις κάτι που θα μετέτρεπε την όλη συνεύρεση σε μια τραυματική εμπειρία; 

Εκτός από τα πιο πάνω, -που θα μπορούσαν να συμβούν και ευτυχώς δεν συνέβησαν-, κι αν όντως νιώθεις ότι… «ούτε γάτα ούτε ζημιά», σου συστήνω να το μιλήσετε λίγο μεταξύ σας, για το τι έγινε και πώς νιώσατε, γιατί αυτή η μυστικοπάθεια δεν είναι καλός οιωνός. Αν είστε πραγματικοί φίλοι, ξεδιπλώστε τις σκέψεις σας, φανερώστε τις προθέσεις και δράστε αναλόγως. Αν το αφήσετε στο icloud… ένα πυκνό σύννεφο θα έρθει κάποια στιγμή να καλύψει την σχέση σας και τη φιλία σας και τότε θα αρχίσουν οι περίεργοι συνειρμοί, οι καχυποψίες και τα διάφορα ερωτηματικά που θα την δηλητηριάσουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ