«Αγάπη μόνο» στην Κύπρο

Ο Μάρκος Σεφερλής, με τους χιλιάδες φανατικούς και τους άλλους τόσους haters, επιστρέφει όπως κάθε χρόνο στην Κύπρο για να παρουσιάσει την επιθεώρησή του.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως συμβαίνει με όλα τα θεάματα που παρουσιάζονται, υπάρχει κόσμος που θα τα υποστηρίξει, κόσμος που θα τα αγνοήσει αλλά και οι επικριτές, με ή χωρίς επιχειρήματα. Πόσω μάλλον σε παραστάσεις όπως αυτές του Σεφερλή όπου -άσχετο με το αν ο Σεφερλής είναι πανέξυπνος και ταλαντούχος- το μπάτζετ της παραγωγής είναι σχετικά χαμηλό οπότε λόγω αυτού προκύπτουν κάποια θεματάκια.

Στην Ελλάδα, μια κριτική της παράστασης από τον Αντώνη Μποσκοΐτη ήταν η αφορμή για πολλές διαδικτυακές και τηλεοπτικές συζητήσεις, τόσο για την ποιότητα και το περιεχόμενο τέτοιου τύπου παραστάσεων, όσο και για το προφίλ του κοινού που τις παρακολουθεί.

Σίγουρα, πάντως, ότι και να γράφτηκε, ότι και να λέχθηκε, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας που περνάει καλά στην παράσταση-επιθεώρηση του Σεφερλή, όπως και σε αντίστοιχης αισθητικής και θεματολογίας παραγωγές, κι αυτή είναι μια παράμετρος που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε.

Εξ ου και τα θέατρα στην Κύπρο γεμίζουν κάθε φορά με κόσμο, οικογένειες με παιδιά, μεσίληκες, αλλά και παρέες νεαρών. Ίδιο είναι το σκηνικό και στο Δελφινάριο στην Αθήνα.

 

Πιο κάτω το δελτίο τύπου της παράστασης:

«Στις τσέπες μας δεν έμεινε ευρώ, ούτε δολάριο και η ζωή μας κρέμεται από μια καγκελάριο. Σ’ έναν κόσμο που όλα καταρρέουν, τα οικονομικά αποθέματα έχουν εξαντληθεί, οι ηθικές αξίες περνάνε τεράστια κρίση και η αλληλεγγύη είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Ο Μάρκος Σεφερλής χωρίς καθόλου ‘αυταπάτες’, προτείνει να δώσουμε ο ένας στον άλλον, αυτό που μας έχει απομείνει, ‘Αγάπη μόνο’.

Ο άνθρωπος που μοιράζει γέλιο σε κάθε του παράσταση θα κάνει ξανά τις εμφανίσεις του στη μεγαλόνησο.

Η νέα ξεκαρδιστική παράσταση που ετοίμασε ο Μάρκος και η... ‘συνήθης ύποπτη’ παρέα του, υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό κι αυτό το καλοκαίρι, με αυτοκίνητα κι αεροπλάνα, σε εξωτικές παραλίες, κλαμπ, κομμωτήρια, πανηγύρια, ρινγκ του μποξ, επαρχιακούς δρόμους έως και την κορυφή του Ολύμπου, χαρίζοντας σπαρταριστό γέλιο και... ‘Αγάπη μόνο’!

 

Δείτε πιο κάτω πότε και που είναι οι παραστάσεις:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ