Διαμονή στον Φάρο Περβολιών

Ένα ξεχωριστό 4* ξενοδοχείο με οικολογική συνείδηση, στο Φάρο Περβολιών Λάρνακας, σε προσκαλεί να το γνωρίσεις από κοντά.

 


Article featured image
Article featured image

Βασισμένο στην ασιατική φιλοσοφία feng shui, το Ε-Hotel συνδυάζει υλικά όπως πέτρα, νερό, μέταλλο και ξύλο για να δημιουργήσει μία φυσική ροή ενέργειας.

Τριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο κήπων από τη μία πλευρά και με θέα τη Μεσόγειο από την άλλη, το ξενοδοχείο αποτελεί μία όαση ηρεμίας.

Το Spa προσφέρει μία ευκαιρία για ολική ανανέωση σε σώμα, ψυχή και μυαλό και παρέχοντας θεραπείες με φυσικά προϊόντα σας μεταφέρει σε ένα καταφύγιο γαλήνης.

Η διαμονή χωρίζεται σε κομψά, άνετα δωμάτια σε δύο ορόφους στο κυρίως μέρος του ξενοδοχείου και σε στούντιο και σουίτες με πισίνα και jacuzzi στους κήπους.

Το Franke εστιατόριο προσφέρει μοντέρνα μεσογειακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα προϊόντα καθώς και καρπούς και βότανα από τους κήπους του ξενοδοχείου.

Στην οροφή του ξενοδοχείου, στο Sky Lounge roof bar, μπορεί κανείς να απολαύσει ποτά με πανοραμική θέα, με την θάλασσα στις δύο πλευρές και τον ήλιο να γέρνει πίσω από το Σταυροβούνι από την άλλη.

Μία αίθουσα εκδηλώσεων/event centre συμπληρώνει την πρόταση του Ε-Hotel, με ξεχωριστή είσοδο, χωρητικότητας 200-300 ατόμων σε banquet style και 300 ατόμων σε theatre style, ιδανική για σεμινάρια, εκδηλώσεις, πάρτι γάμων και βαφτίσεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ