Παγκόσμια αναγνώριση για κυπριακό ξενοδοχείο

Κορυφαίο Boutique Hotel στην Κύπρο για το 2016 και Κορυφαίο Ξενοδοχείο στην Κύπρο για το 2016, αναδείχθηκε το Londa Beach στα βραβεία World Travel Awards (WTA) που απονεμήθηκαν σε Ευρωπαϊκή Τελετή Γκαλά που διεξήχθη στις 4 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία,

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή είναι η δέκατη συνεχόμενη χρονιά που το Londa λαμβάνει αυτά τα σπουδαία βραβεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη της συνεχιζόμενης αναγνώρισης τής ποιότητας και των εξατομικευμένων υπηρεσιών. 

Τα βραβεία WTA απονέμονται σε οργανισμούς-πρότυπα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη συνεχή βελτίωση, και επιλέγονται μέσω ψηφοφορίας από επαγγελματίες των ταξιδιών και του τουρισμού από όλο τον κόσμο. 

Η καινοτομία και η βελτίωση αποτελούν τα βασικά στοιχεία του Londa Hotel –ενός πολυτελούς ξενοδοχείου που προσφέρει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με σύγχρονες, μοντέρνες πινελιές άνεσης και κομψότητας. 

Συμπορευόμενο με την κατατοπισμένη στις νέες τεχνολογίες γενιά, αλλά και πέρα από αυτή, το Londa ξεκίνησε φέτος μια εφαρμογή (app) που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία πληροφοριών. 

Η εφαρμογή παρέχει μια πλατφόρμα πληροφοριών από ένα κατάλογο υπηρεσιών του ξενοδοχείου και προτάσεις concierge για ειδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις στη Λεμεσό, συν άλλα πολλά. Στη ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος πέραν των 220.000 επαγγελματιών του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, εταιρειών ξενάγησης, μεταφορικών εταιρειών και τουριστικών οργανισμών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ