Πάρε την παρέα σου και ετοιμάσου για «επικίνδυνες» αποστολές

Αν είσαι άνθρωπος που του αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές και αν με την παρέα σου μπορείτε να Θεωρείς δίνετε λύσεις σε γρίφους και ερωτήματα εκπληρώνοντας αποστολές, τότε έχουμε κάτι που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει πολύ.


Article featured image
Article featured image

Το Youth Hunt που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νέων στις 17 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, σε περιμένει για να αποδείξεις τη μπορείς να κάνεις.

Ένα πρωτότυπο, δημιουργικό, διαδραστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, με δοκιμασίες που απαιτούν γνώσεις, συνεργασία, φαντασία και πολλή όρεξη για παιχνίδι. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεπεράσετε τα όρια σας και να δημιουργήσετε με δοκιμασίες που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη! 

Μπορείτε να συμμετέχετε με ομάδες 3 μέχρι 5 ατόμων από όλες τις ηλικίες ενώ για τους μοναχικούς τύπους μπορούμε να διευθετήσουμε την ένταξή σας σε ομάδες, εάν μας το ζητήσετε. Εσείς και η ομάδα σας θα πάρετε ένα χαρτί με αποστολές τις οποίες και πρέπει να εκπληρώστε.

Η σειρά και ο τρόπος που θα τις προσεγγίσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, καταστρώνοντας μόνοι σας τη στρατηγική σας. 

Το μόνο που δε πρέπει να ξεχνάτε ότι το Youth Hunt δεν είναι μόνο παιχνίδι γρίφων αλλά και ένα παιχνίδι ταχύτητας.  Ένα παιχνίδι ταχύτητας με τη πιο γρήγορη ομάδα να κερδίζει δωροκουπόνια από τα καταστήματα της Cyta που είναι και η χορηγός του παιχνιδιού. 

Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να μάθετε πληροφορίες για τις Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) και να φουσκώσετε μπαλόνια μέχρι να σκάσουν βάζοντας τα δυο σας πόδια σε ένα παπούτσι δηλώστε συμμετοχή τώρα! Στείλτε μας τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση youthhunt2016@gmail.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 97 758528.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ