Τα Λουτρά του Άδωνη είναι πιο kinky από ότι ίσως φαντάζεσαι [εικόνες]

Στην είσοδο του εν λόγω πάρκου, το οποίο ως γνωστό βρίσκεται στην Κοίλη της Πάφου, θα δεις καταρχάς το μεγαλύτερο άγαλμα της Αφροδίτης παγκοσμίως -όπως ενημερωθήκαμε από σχετικό διαφημιστικό φλάιερ-, ύψους 10 μέτρων, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει… να τεκνοποιήσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Λέει το ποίημα στο εν λόγω φλάιερ:

Την Αφροδίτη που κοντά

όσες την αντικρύσουν

τζαι της θεάς την ομορκιάν

εν να την αποκτήσουν

τζαι όσες είναι άτεκνες

εν να τεκνοποιήσουν.



Δεν είναι όμως μόνο η Αφροδίτη που μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να τεκνοποιήσει αλλά και ο Πρίαπος. Αλοίμονο… Γίνεται ο Θεός της γονιμότητας να μείνει έξω από το παιχνίδι; Με ένα άγγιγμα και μόνο, έστω στο χέρι, έστω στον αγγόνα, έστω στην πλάτη… μπορεί, όπως μαθαίνουμε, μια γυναίκα να τεκνοποιήσει.

Το λέει καθαρά η πινακίδα δίπλα από το άγαλμα του Πριάπου:

«Ladies who wish to become pregnant even if they are sixty years old touch Priabos appendage is always ready».



Φωτογραφίες: Γιώργος Μιχαήλ [από σχετικό αφιέρωμα για την Κοίλη στη Σημερινή]

 



 

Γενικές πληροφορίες για τα Λουτρά του Άδωνη

Στην Κοίλη ρέει ο μικρός χείμαρρος Μαυροκόλυμπος. Από τις γύρω χαράδρες μαζεύονται τα νερά και σχηματίζουν ένα μικρό καταρράκτη. Με το πέρασμα χιλιετιών τα νερά διάβρωσαν το έδαφος και σχημάτισαν μια μικρή λίμνη. Ο ιδιοκτήτης του χώρου Πάμπος Θεοδώρου ονόμασε αυτή τη λίμνη «Λουτρά του Άδωνη», ενώ αναμφισβήτητα πρόκειται για σημείο ομορφιάς.

 



Στη ζέστη του καλοκαιριού πολύς κόσμος αναζητά τέτοιους εναλλακτικούς χώρους, με δροσερά νερά, για να δροσιστεί. Νεαροί τολμούν να αναρριχηθούν στον απότομο βράχο με τα σχοινιά και από εκεί ψηλά να κάνουν βουτιές στη λίμνη. Οι περισσότεροι, φυσικά, προτιμούν να βουτούν στα κρύα νερά από πιο χαμηλά.



Διάβασε επίσης: 7 μέρη στην Κύπρο για να δροσιστείς μακριά από τη θάλασσα

 



 

Πέραν όμως από το μπάνιο στο δροσερά νερά, όπως μάθαμε από τον ιδιοκτήτη δεν είναι λίγοι οι ξένοι που έρχονται Κύπρο και καταφθάνουν στο σημείο, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους για τεκνοποίηση σε ένα «μαγικό» άγγιγμα στα εκεί αγάλματα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ