Σεξομολογήσεις #289: «Άμα εν έχω ταίρι το Φθινόπωρο, γίνουμαι αυτοκαταστροφική»

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου, μπαίνει Φθινόπωρο τζαι αρκέφκω να νιώθω χάλια. Πιάννουν με οι καταθλίψεις μου που είμαι ακόμα μόνη μου τζαι δεν έχω ταίρι. Είμαι 24 χρονών τζαι αν σου πω ότι έσιει να κάμω σχέση σχεδόν δυόμισι χρόνια πιστεύκεις το; Δεν ξέρω πώς νιώθουν οι άλλες, αλλά, εγώ, αποκτώ τάσεις αυτοκαταστροφικές, μες στα φθινόπωρα τζαι μες στους χειμώνες. Νιώθω μια αποτυχημένη ύπαρξη που δεν καταφέρνει να σταυρώσει άντρα. Εν να μου πεις, δεν είσαι η μόνη! Χέστηκα! -Για τις άλλες, δηλαδή…-. Εμένα με νοιάζει ο εαυτός μου τζαι οι ισορροπίες του. Τζαι πανάθεμά με… δεν κατάφερα εδώ τζαι δκυόμισι χρόνια να τον φέρω σε πλήρη αρμονία.

Λείπει μου το σταθερό ταίρι, η σταθερή σχέση, ένας άντρας που εν να είναι αποκλειστικά για μένα τζαι όι για μια νύχτα, αλλά για πολλές. Θα μου πεις… τι πάει λάθος, τζαι δεν τον βρίσκεις; Τίποτε συγκεκριμένο. Μια χαρά κορούα είμαι τζαι μια χαρά με γυροφέρνουν διάφοροι. Απλά, έγινα τζαι εγώ πιο απαιτητική τζαι πιο καχύποπτη. Ξιχαρμανιάζω με ουάν νάιτ σταντ, αλλά, εν τζαι ικανοποιά με πιόν. Θέλω επιτέλους το πρόσωπο που εν να ξυπνήσω τζαι δεύτερη μέρα μαζί του. Όι να φέφκω ή να φέφκει όπως τον κλέφτη την επομένη, τζαι ξανά που την αρχή. Τζαι εν Φθινόπωρο τίπστερ μου, τζαι ξέρω με… Εν να αρκέψουν τα ψυχολογικά μου. Εν να μεν θέλω να φκαίνω έξω, εν να ακούω μουσική τζαι να τρώω τα μαλλιά μου, εν να αρκέψω να μεν βάφουμαι τζαι να μεν περιποιούμαι… Γίνομαι απωθητική με λλία λόγια, τζαι για μένα τζαι για τους άλλους. Ώσπου να έρτει η Άνοιξη πάλε, τζαι τότε ανθίζω. Πώς σου φαίνομαι;;;

Σύλβια

 



Που τη μια αναγνωρίζω ένα κορίτσι δυναμικό, που την άλλη διακρίνω ένα κορίτσι με διάφορα issues. Έλα πρώτα σε ισορροπία με τον εαυτό σου και μετά γυρεύτου να φέρεις ταίρι στη ζωή σου, για να προκύψει η αρμονία που επιθυμείς. Αρέσκεις μου, πάντως, που το παίζεις… seasonal. Μια εποχιακή με τα ψυχολογικά της! Περνάς ωραία την Άνοιξη-Καλοκαίρι, τζαι κατεβάζεις τα ρολά Φθινόπωρο-Χειμώνα! Μα ήντα νοοτροπία εν τούτη; Τέτοια σκαμπανεβάσματα, όμως, δεν πρέπει να τα κάνεις του εαυτού σου και της ζωής σου. Μπες σε ένα δρόμο πιο νορμάλ, όπου ναι μεν να συνεχίζεις το ψάξιμο για το ιδανικό ταίρι, αλλά, να μην τα παρατάς στη μέση και να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Να συνεχίζεις all the way μέχρι να τον βρεις! Όσο καιρό αφήνεσαι, χάνεις πολύτιμο χρόνο. Και όσο καιρό δεν φτιάχνεσαι, χάνεις και λίγη από τη λάμψη σου. Και ο άνθρωπος είναι προορισμένος να λάμπει συνεχώς! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μην αφήνεις τα ψυχολογικά σου να σε καταδυναστεύουν και μην δεχτείς να βεβηλώνεις το κορμί σου με τον κάθε τυχάρπαστο μέχρι να βρεις τον έναν. Αυτοεκτίμηση. Αυτό να ενισχύσεις πάνω από όλα. Και αυτοέλεγχο. Γιατί… αν συνεχίσεις με τα άσπρα και τα μαύρα σου, μια μέρα θα μπεις στην κόκκινη ζώνη που έχει φοϊτσιάρικες ανατροπές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ