«Μουσικό χωριό Φέγγαρος» στο Πολιτιστικό

Η Λουβάνα Δίσκοι, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό της Τράπεζας Κύπρου, παρουσιάζει το «Μουσικό Χωρίο Φέγγαρος: The Jam Session».

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από την επιτυχία του τρίτου στη σειρά Μουσικού Χωριού Φέγγαρος, ένα φεστιβάλ το οποίο στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου, το κοινό του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μερικά κομμάτια απ’ όσα συνέβησαν την εβδομάδα των εργαστηρίων μουσικής και θεάτρου στον Κάτω Δρυ με αφορμή το δημοφιλές φεστιβάλ.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την παρουσίαση ενός σύντομου ντοκιμαντέρ σχετικά με την φετινή εμπειρία του Φέγγαρου ενώ ακολούθως θα βρεθούν στη σκηνή οι προσκεκλημένοι μαθητές, εισηγητές και συνεργάτες για να παρουσιάσουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Μουσικού Χωριού, τον αυτοσχεδιασμό.

Σε αυτόν, μουσικοί από διαφορετικά επίπεδα, ηλικίες και γούστα θα «συνομιλήσουν» επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα απρόβλεπτο και ευρύ μουσικό φάσμα δίνοντας, έτσι, μια μικρή γεύση του τι συμβαίνει αργά το βράδυ στο καφενείο του Κάτω Δρυ.

Το Jam Session θα ανοίξουν οι Fuzz Bus, που αποτελούνται κυρίως από εισηγητές της φετινής διοργάνωσης - οι οποίοι σιγά-σιγα θα δίνουν χώρο στη σκηνή στους παρευρισκομένους μουσικούς/μαθητές αλλά και στους επισκέπτες για ένα μουσικό πάρτι στη μεγαλύτερη αυλή της εντός των τειχών Λευκωσίας.

Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος.

Είσοδος ελεύθερη

Μόνη παράκληση: Φέρτε τα μουσικά σας όργανα!

Πληροφορίες: 22 128157 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ