adidas Climachill: Χαμηλότερη θερμοκρασία για υψηλότερες επιδόσεις

Article featured image
Article featured image

Η adidas φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία active cooling με τη σειρά adidas ClimachillTM και τη χρήση ενός νέου καινοτόμου υφάσματος που περιέχει τιτάνιο και τρισδιάστατα σφαιρίδια αλουμινίου. Η νέα τεχνολογία προσφέρει μια άμεση αίσθηση δροσιάς και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλές θερμοκρασίες, να μειώσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους, ώστε να παραμένουν συγκεντρωμένοι, να προπονούνται περισσότερο και να είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Η νέα σειρά ρούχων με την τεχνολογία ClimachillTM βοηθάει στην καλύτερη  διαχείριση της θερμοκρασίας, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις των αθλητών. Επαναστατικά σφαιρίδια ψύξης κατασκευασμένα από αλουμίνιο είναι στρατηγικά τοποθετημένα στις θερμότερες περιοχές του σώματος και δροσίζουν το δέρμα κατά την επαφή του με το ύφασμα. Σε συνδυασμό με τα σφαιρίδια αλουμινίου, το πρωτοποριακό, επίπεδο νήμα SubZero που περιέχει τιτάνιο, προσφέρει έως και 36% μεγαλύτερη μείωση θερμοκρασίας*. Η σειρά δοκιμάστηκε εκτενώς σε υψηλές θερμοκρασίες που έφταναν μέχρι τους 50°C.

Η τεχνολογία ClimachillTM είναι διαθέσιμη τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, σε ρούχα της κατηγορίας Training, σε παπούτσια της κατηγορίας Running αλλά και σε επιλεγμένα ρούχα της κατηγορίας Tennis.

Ο David Beckham, πρεσβευτής της σειράς ClimachillTM, είπε για τη νέα τεχνολογία της adidas: «Το να παίζεις και να προπονείσαι σε ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Ως παίκτης έχω αγωνιστεί τόσο σε ψυχρές θερμοκρασίες στη Βόρειο Αγγλία όσο και σε πολύ θερμό κλίμα στις ΗΠΑ, οπότε γνωρίζω πως ο καιρός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην απόδοση ενός αθλητή. Η τεχνολογία της σειράς ClimachillTM θα βοηθήσει πραγματικά τους αθλητές να συγκεντρωθούν στο στόχο τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες».

*συγκριτικά με τη σειρά ρούχων Climacool.

Για περισσότερα running νέα της adidas:

Facebook: adidasRunning

Twitter: @adidasgr

Instagram: @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas θα βρείτε και στο επίσημο website.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ