Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παραδέχεται ό,τι είναι gay

Το πρώτο ανοιχτά LGBT μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας, ο οποίος έκανε coming out ως bisexual, είναι ο Λόρδος Ivar Mountbatten, ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο ίδιος, μιλώντας στο Daily Mail, υποστήριξε: «Παλεύω καιρό με τη σεξουαλικότητά μου και υπό μία έννοια ακόμα το κάνω. Το έθαβα για καιρό».

Αλλά στην ηλικία των 53 ετών και ευτυχισμένος όσο ποτέ, ο Λόρδος Mountbatten βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του James Coyle, ενός ιπτάμενου φροντιστή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι στην Ελβετία. Ο James ήταν ανοιχτά gay ενώ ο Mountbatten βρισκόταν ακόμα στη ντουλάπα.

«Αν θα ήμουν μαζί του, θα γινόταν μόνο ανοιχτά στους φίλους και στην οικογένεια. Θέλω να είμαστε ειλικρινείς και να μην κρύβουμε τίποτα…», δηλώνει ο Coyle.

Ο Λορδος Mountbatten αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη του σύζυγος (παντρεύτηκαν το 1994) γνώρισε για τη σεξουαλικότητά του.

 



«Η Penny το γνώριζε όταν παντρευτήκαμε. Της είπα ότι είμαι bisexual και ότι μ’ αρέσουν και τα δύο».

Ο Λορδος Mountbatten έχει επίσης τρεις κόρες, που γνωρίζουν τα πάντα για τη ζωή του πατέρα τους.

«Πλέον είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος, παρόλο που δεν νιώθω ακόμη 100% άνετα όντας ομοφυλόφιλος» σημειώνει.

«Σε έναν ιδανικό κόσμο, ξέρω πως τα κορίτσια θα ήθελαν η μητέρα τους και ο πατέρας τους να είναι ακόμη μαζί, αλλά λατρεύουν επίσης και την οικογένεια του 21ου αιώνα που έχουμε χτίσει. Ο πατέρας τους έχει αγόρι. Είναι τόσο περίπλοκο και τόσο απλό, αλλά το να βρω τον James σημαίνει πως δεν χρειάζεται να λέω ψέματα σε κανέναν ή να γεράσω μόνος μου» καταλήγει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ