Φέτος οι άντρες φοράνε Chelsea Boots

Όσο και να μη θες να το παραδεχτείς, το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει και πρέπει να ξανακατεβάσεις παλτά και χειμωνιάτικα.

 


Article featured image
Article featured image

Ποιος είπε όμως ότι ο χειμώνας δεν έχει στυλ; Η φετινή σεζόν για τους άντρες «επιβάλλει» τα μοδάτα Chelsea Boots, τα οποία έχουν εξελιχθεί στα αγαπημένα των απανταχού fashionistas. 

Το συγκεκριμένο στιλ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά την Βικτωριανή εποχή, για να εξελιχθούν σε σήμα κατατεθέν των ‘60s, αφού τα επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους διάφορα pop και rock είδωλα της εποχής, όπως οι Beatles και οι Rolling Stones. 

Σήμερα επανέρχονται στη μόδα και αποτελούν απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίζει για το στιλ του. 

Τα Chelsea Boots φτάνουν περίπου μέχρι τον αστράγαλο και δεν έχουν το κλασσικό καλούπι που έχουμε συνηθίσει. Είναι στρογγυλά ή τετράγωνα, δερμάτινα με ελαστικά πλαϊνά και ανθεκτικό, αλλά εύκαμπτο πάτο. 

 



Μία ιδανική πρόταση είναι να τα συνδυάσεις με τα κοστούμια και τα υφασμάτινα παντελόνια σου καθώς οι καθαρές και ήσυχες γραμμές μιας Chelsea μπότας δεν ενοχλούν το κύρος ενός business συνόλου. 

Για ένα πιο χαλαρό και ροκ ντύσιμο, μπορείς να διαλέξεις τζιν, skinny παντελόνια, polo μπλουζάκια, μαύρα ζιβάγκο, tweed παντελόνια ή σακάκια, αλλά ακόμη και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. 

Παράλληλα, για εσένα που προτιμάς το τζιν και καρό πουκάμισο είναι η ιδανική λύση για να δώσει ένα καθαρό, μοντέρνο και αντρικό τόνο σε ένα αμιγώς casual σύνολο.

 


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ