Τώρα με την MTN μπορείς να πάρεις δύο συσκευές με μόνο ένα πλάνο

Γιατί να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε κινητό, tablet ή laptop όταν μπορείς να τα έχεις όλα;

 


Article featured image
Article featured image

Μια πρωτοποριακή ιδέα που η MTN εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Κύπρο, αφού η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να αποκτήσουν όποιες δύο συσκευές επιθυμούν, μόνο με ένα πλάνο. 

Όσοι μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ένα από τα MTN 4G SMART πλάνα συμβολαίου της ΜΤΝ έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν  όποιες 2 συσκευές επιθυμούν, μέσα από μια μεγάλη γκάμα από smartphones, laptops και tablets. 

Μεταφέροντας τον αριθμό σου σε ένα MTN 4G SMART πλάνο μπορείς να πάρεις  με μηνιαίες δόσεις όποιες δύο συσκευές θέλεις (smartphones, tablet ή laptop),όλα με ένα συνολικά μηνιαίο ποσό. 

Έτσι, με ένα συνολικό μηνιαίο πάγιο παίρνεις και δύο συσκευές της επιλογής σου και πλάνο ΜΤΝ 4G Smart που καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές σου ανάγκες σε λεπτά ομιλίας, γραπτά μηνύματα και ασύλληπτα γρήγορο 4G internet. 

Με αυτή την προσφορά η ΜΤΝ δίνει την ευκαιρία στους νέους συνδρομητές να εξασφαλίσουν δύο συσκευές της επιλογής τους και να τις αξιοποιήσουν για να καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες ή για να μοιραστούν με ένα μέλος της οικογένειάς τους. Η προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους MTN συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.mtn.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ