Ένας μικρός ψαράς στα Μπάνια της Πάφου

Από την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, κάτι καινούργιο κοσμεί τον μόλο της Πάφου, δίπλα από τα Δημοτικά Μπάνια.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα γλυπτό που απεικονίζει ένα μικρό ψαρά να κρατά ένα ψάρι.

Το γλυπτό έκανε την εμφάνισή του «κλέβοντας», με το καλημέρα το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών του παραλιακού μετώπου.

Είναι μία ακόμη δημιουργία της γλύπτριας Γιώτας Ιωαννίδη από την Πάφο, η οποία φανερώνει για άλλη μια φορά έμπρακτα την αγάπη της προς την πόλη της.

Ο πρόεδρος της επιτροπής παραλιών του Δήμου Πάφου, Νίκος Σιμιλλίδης είπε πως «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε η πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τοποθετηθεί το εν λόγω γλυπτό στα Δημοτικά Μπάνια, δώσαμε την άμεση έγκριση μας και έχει ήδη πάρει τη θέση του, σε περίοπτη θέση».

Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο γλυπτό, πρόσθεσε, που προσθέτει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα, θα αποτελεί ακόμη ένα σήμα κατατεθέν της Πάφου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, τόνισε ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην γλύπτρια Γιώτα Ιωαννίδη για το εξαιρετικό της δημιούργημα που κοσμεί πλέον τα Δημοτικά Μπάνια.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα του κόσμου για ευρύτερη συμμετοχή του στο ΠΑΦΟΣ 2017 και θα είναι από τα έργα, που θα μείνουν για τις επόμενες γενιές κατέληξε, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ