Η Blue Air σε πάει Τρανσυλβανία

Με ακόμη ένα δρομολόγιο η smart flying αερογραμμή, μεγαλώνει και ανοίγει τα φτερά της για Κλουζ – Ναπόκα.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία στο ανανεωμένο της καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων -το οποίο θα ισχύει από τις 26 Μαρτίου 2017 ως και τις 28 Οκτωβρίου 2017- ανακοίνωσε την προσθήκη ενός μυστήριου και ανεξερεύνητου προορισμού, γεμάτο κάστρα, φρούρια και βοτανικούς κήπους.    

Η Blue Air διαθέτει 2 αεροσκάφη στη βάση της στη Λάρνακα, εκτελώντας απευθείας πτήσεις σε Βουκουρέστι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο Λούτον, Μπέρμινχαμ (ΗΒ) και Κλουζ – Ναπόκα (Τρανσυλβανία).

Για το νέο αυτό προορισμό θα εκτελούνται 3 πτήσεις εβδομαδιαία, (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή) ξεκινώντας από τις 9 Απριλίου 2017.

 



Το Κλουζ-Ναπόκα ως η ανεπίσημη πρωτεύουσα της Τρανσυλβανίας και η δεύτερη πιο πολυπληθέστερη πόλη της Ρουμανίας μετά τη Βουκουρέστι, σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε κάστρα, φρούρια, βοτανικούς κήπους και μουσεία.  

Στην μεσαιωνική αυτή πόλη, μπορείτε να απολαύσετε κονσέρτα κλασσικής μουσικής, θεατρικές παραστάσεις, σόου με μαριονέτες και συναυλίες κάθε είδους, από τζαζ μέχρι σύγχρονη ποπ και ηλεκτρονική μουσική.



*Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 22755300 ή στο 24841180, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ