Το Foody.com.cy κλείνει τον πρώτο του χρόνο ζωής

Το foody είναι ιστοσελίδα και εφαρμογή κινητού με την οποία μπορείς να παραγγείλεις φαγητό ή καφέ από 150 και πλέον εστιατόρια σε όλη την Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Πως δουλεύει; Απλά:

1)Ο πελάτης βάζει την παραγγελία του μέσω της ιστοσελίδας ή του app.

2) Η παραγγελία εκτυπώνεται σε μηχανάκι στο εστιατόριο. Το εστιατόριο αποδέχεται την παραγγελία και γράφει τον χρόνο παράδοσης.

3) Ο χρόνος παράδοσης στέλνεται με SMS στον πελάτη.

Αν το εστιατόριο δεν απαντήσει το μηχανάκι εντός 3ων λεπτών, το τηλεφωνικό μας κέντρο παίρνει τηλέφωνο το εστιατόριο και βεβαιώνεται ότι η παραγγελία έχει ληφθεί κανονικά. H ιστοσελίδα του foody ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Σεπτέμβρη του 2015 με 20 εστιατόρια και λίγες παραγγελίες ανά ημέρα.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αναβαθμίσεις όπως η ανάπτυξη της εφαρμογής για κινητά Android και IOS, η δυνατότητα online πληρωμών και η επέκταση σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Σήμερα 150 και πλέον εστιατόρια όπως το Goodburger η Toronto Pizza το Roosters και το Chopsticks εμπιστεύονται το foody και λαμβάνουν παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα. Μέσα στον Σεπτέμβρη έχουν σταλεί πάνω από 10 000 παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας ή του mobile app.

Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία της ομάδας του foody είναι η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο. Η ομάδα του foody λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα υποστήριξης αλλά και εξαιρετικές εισηγήσεις τις οποίες ενσωματώνει καθημερινά στην ιστοσελίδα.

Παίρνοντας δύναμη από τα μηνύματα αυτά η ομάδα έχει μεγάλα πλάνα για το μέλλον αφού δουλεύει για να προσθέσει όλα τα εστιατόρια της Κύπρου στην πλατφόρμα. Ο τελικός στόχος της ομάδας είναι το 50% όλων των παραγγελιών φαγητού ή καφέ στην Κύπρο να γίνονται μέσα από την πλατφόρμα.

Αυτό μπορεί αρχικά να ακούγεται πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα είναι αισιόδοξη αφού αυτή η αλλαγή έχει ήδη γίνει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, και η ανάπτυξη που παρουσιάζει το foody είναι μια από τις ψηλότερες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το foody έχει φτιαχτεί από την ομάδα της Ideas2life η οποία έχει φτιάξει και το AtYourService.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ