Η Aegean ταξιδεύει τα κυπριακά προϊόντα στο εξωτερικό

«Ας φιλέψουμε τους ξένους επισκέπτες με προϊόντα που προσφέρουν Κύπριοι παραγωγοί, αναδεικνύοντας την πιο όμορφη πλευρά της Κύπρου –τη μοναδική φιλοξενία της»!

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτό τον πρωτότυπο και όμορφο τρόπο η Aegean Airlines, προσκαλεί τους Κύπριους παραγωγούς να φιλέψουν με τα ξεχωριστά προϊόντα τους, ξένους επισκέπτες που ταξιδεύουν στο νησί, στο πλαίσιο της ενέργειας «Φίλεψέ τους».

Αν θέλετε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Κύπρο φέτος, δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://cyprus.filepsetous.com/ και ακολουθώντας τη διαδικασία, - να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή - και οι άνθρωποι της AEGEAN θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.


Φίλεψέ τους και η πιο φιλόξενη και όμορφη εικόνα της Κύπρου θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τα αεροσκάφη της AEGEAN. 


Επιπλέον, η AEGEAN προσκαλεί τους Κύπριους ντόπιους παραγωγούς να προσφέρουν τα προϊόντα τους, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό την πιο φιλόξενη εικόνα της Κύπρου, ευχαριστώντας τους ξένους επισκέπτες που προτίμησαν τη χώρα για τις διακοπές τους.

Περίπου 300 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με Aegean από τις 13 Σεπτεμβρίου και για τρεις εβδομάδες, θα έχουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον από εσάς που μαζί με την Aegean τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Κύπρο και τους φιλεύει με προϊόντα που διέθεσαν Κύπριοι παραγωγοί.

Τα φιλέματα που δημιούργησε η Aegean με την πολύτιμη συνεισφορά ντόπιων παραγωγών και δημιουργών, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια περιλαμβάνουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου.  

Με την πρόσκληση αυτή η Aegean τοποθετεί στο επίκεντρο της ενέργειας την προώθηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας και παραγωγής εκτός συνόρων, διαθέτοντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας της.

 



*Με πληροφορίες από το Time Out Cyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ