Το success story ενός «made in Cyprus» επιδόρπιου των Taco Bell

Ένα επιδόρπιο που φτιάχτηκε σχεδόν τυχαία και σήμερα αποτελεί έναν από τους 15 λόγους μέσω των οποίων η δημοφιλής αμερικανική αλυσίδα προτρέπει τους πελάτες της να επισκεφθούν τα Taco Bell σε όλο τον κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, εκτός Αμερικής υπάρχουν 300 Taco Bells, σε 26 συνολικά χώρες. Επειδή όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο με τίτλο «15 delicious reasons to visit taco bell around the world», δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ανοίγεις ένα εστιατόριο Taco Bell σε μια χώρα οι περισσότεροι κάτοικοι δεν έχουν δοκιμάσει ή έστω ακούσει για το μεξικανικό φαγητό, ως εκ τούτου τα εστιατόρια που βρίσκονται έξω από την Αμερική συνήθως μεταξύ άλλων προσφέρουν και κάποια προϊόντα με συστατικά που είναι οικεία στους ντόπιους.





 

Ανάμεσα στους 15 λόγους-αφορμές για ταξίδι, λοιπόν, το www.tacobell.com περιλαμβάνει και ένα προϊόν που φτιάχτηκε πρώτη φορά στην Κύπρο, από την εδώ ομάδα των σεφ του Taco Bell.

Πρόκειται για το Banurrito, που φτιάχνεται με φρέσκια μπανάνα επικαλυμμένη με Nutella® και τυλιγμένη σε Tortilla από αλεύρι, πάνω στο οποίο μπαίνει στο τέλος σιρόπι σοκολάτας και χρωματιστά vermicelli.

Το συγκεκριμένο επιδόρπιο, όπως μάθαμε από μέλος της ομάδας των σεφ του Taco Bell στην Κύπρο, φτιάχτηκε χωρίς πολλή σκέψη αλλά με πολλή φαντασία και αγαπήθηκε αμέσως από τη διεθνή αλυσίδα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ