Ο Tim Burton επιστέφει με μια μυστήρια και στοιχειωμένη ταινία

Μετά από αποχή δύο χρόνων, ο Tim Burton, ένας από τους πιο οραματιστές και ταλαντούχους παραγωγούς και σκηνοθέτες του Χόλυγουντ, επιστρέφει επιτέλους στην μεγάλη οθόνη!

 


Article featured image
Article featured image

Ο αγαπητός σε όλους Burton, που το τελευταίο του εγχείρημα «Big Eyes» του 2014 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, επιστρέφει ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ, για να μας μυήσει σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο!

Ο λόγος για την καινούρια του ταινία «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Ransom Riggs.

Ο Burton, έχοντας στο βιογραφικό του τεράστιες επιτυχίες που άφησαν εποχή, μας ταξιδεύει αυτή τη φορά με το δικό του μοναδικό τρόπο, σε ένα κόσμο γεμάτο μαγεία, φαντασία, δράση και συναίσθημα!

Ο ίδιος, σε πρόσφατη δήλωσή του, ανέφερε πως όταν του έδωσαν μια σύνοψη του μυθιστορήματος με όλες τις φωτογραφίες που είχε το βιβλίο, δεν μπορούσε να ξεκολλήσει. «Με ρούφηξαν και με στοίχειωσαν αυτόματα οι μυστηριώδεις εικόνες της ιστορίας που έγραψε ο Ransom Riggs και ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θέλω πολύ να διηγηθώ κι εγώ την ιστορία αυτών των παιδιών».

Η ταινία εκτυλίσσεται όταν ο πολυαγαπημένος παππούς του Jake του αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, κι έτσι βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children».

Ωστόσο, τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις… και τους παντοδύναμους εχθρούς τους!

Τελικά, ο Jake συνειδητοποιεί ότι μονάχα το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους. Ζωή στους… ασυνήθιστους και μη χαρακτήρες, θα δώσουν οι Asa Butterfield, Eva Green, Samuel L. Jackson και Judi Dench.

Την ταινία ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ μπορείτε να απολαύσετε από 29 Σεπτεμβριου σε όλα τα K Cineplex.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ