Οι «Dalton Brothers» άνοιξαν κουρείο στη Λευκωσία

Ένα διαφορετικό κουρείο από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, έχει λειτουργήσει εδώ και μερικές βδομάδες στην πρωτεύουσα από τους Μάρκο Ιωάννου, Κωνσταντίνο Ιακωβίδη και Λυκούργο Νικολάου.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για το «The Dalton Brothers Barbershop», το οποίο μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις λες και μόλις βγήκες από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.

Υπό τους ήχους μουσικών όπως rock n roll, jazz, blues και old school music, οι κομμωτές εκεί μπορούν να μεταμορφώσουν το τριχωτό της κεφαλής σου σε πραγματικό έργο τέχνης.

Μπορούν να σου φτιάξουν κλασικά κουρέματα όπως αυτά που έκαναν στις δεκαετίες 50s – 90s.

Το κουρείο πήρε το όνομα του από τα γνωστά κινούμενα σχέδια, καθώς εκεί δουλεύουν μόνο άντρες. Εκεί εργάζονται οι τρεις ιδιοκτήτες και ακόμη τέσσερις συνεργάτες, χωρίς όπως μας είπαν να υποτιμούν τις γυναίκες που κάνουν αυτό το επάγγελμα.

Οι ιδιοκτήτες του κουρείου, όταν θα προσλάβουν ένα νέο υπάλληλο, το πρώτο πράγμα που βλέπουν επάνω του, είναι η συμπεριφορά του, να έχει τη δική του προσωπικότητα και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.

 



Όσο για τις τιμές, δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς είναι κατάλληλες για κάθε τσέπη. Το κούρεμα εκεί είναι στα 13 ευρώ και 13 ευρώ το ξύρισμα με λεπίδα.

Ο χώρος είναι κλασικός και θυμίζει παλιό κουρείο, με μερικές μοντέρνες πινελιές.

 

Το barber shop βρίσκεται στη Λεωφόρο Πειραιώς 38Α, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 22 252463

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ