Στο Mall of Cyprus στήνουν αγώνα ράλι

Μη φανταστείς βέβαια ότι θα βρεις πίστα και οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων να τρέχουν, μπορείς όμως εσύ να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα από εξομοιωτές αυτοκινήτων ράλι που θα είναι στημένοι εκεί.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η ώρα 11:00, στην είσοδο 2, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένα με το αγωνιστικό πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οδηγώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο, μέσα από rally simulators. Οι τρεις πιο γρήγοροι οδηγοί θα κερδίσουν καταπληκτικά δώρα.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με τους γρηγορότερους των εκδηλώσεων μας στην τελική εκδήλωση στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00.

Στην τελική αυτή εκδήλωση οι γρηγορότεροι θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια BENQ 24” GAMING MONITOR BY BIONIC, περισσότερα έπαθλα από την BIONIC, GAMES BOULEVARD AND KINX Esports.

Φωτογραφηθείτε μαζί με τα promo girls της Super Special Stage και ενημερωθείτε για την Ειδική Διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας και στηρίξτε με αυτό τον τρόπο το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΚΕΝΘΕΑ το οποίο βοηθάει και στηρίζει καθημερινά τους συνανθρώπους μας.

«Ελάτε μαζί για μια ασφαλή διαδρομή».

Περισσότερες εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους. Ραντεβού λοιπόν στο MALL OF CYPRUS, στις 2 Οκτωβρίου, η ώρα 11:00, είσοδο 2.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ