Σεμινάριο γιόγκικης διατροφής στη Λεμεσό

Τι και πως πρέπει να τρώμε για να γίνει η διατροφή σύμμαχος στην καθαρότητα του νου;

 


Article featured image
Article featured image

Ποιες διατροφικές συνήθειες αποσπούν το νου και αποδυναμώνουν το σύστημα;

Από πού παίρνουν τις πρωτεΐνες τους οι χορτοφάγοι;

Αν θέλεις να λάβεις απαντήσεις για τα πιο πάνω ερωτήματα, δεν έχεις παρά να παρευρεθείς στο σεμινάριο γιόγκικης διατροφής με τον Αθανάσιο Παναγή και την Κορίνα Κονταξάκη.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου στο κέντρο «Πυρήνες Φωτός» στη Λεμεσό.

Ένα τετράωρο+ σεμινάριο πάνω στη διατροφή εκείνη, που όχι μόνο διατηρεί το σώμα μας υγιές, αλλά επίσης διατηρεί την ενέργεια μας σε ψηλά επίπεδα και βοηθάει την πνευματική μας ανάπτυξη.

Η Κορίνα Κονταξάκη διδάσκει Γιόγκα, διαλογισμό και φιλοσοφία της γιόγκα. Είναι η δημιουργός του YogaLife – ενός χώρου στη Λάρνακα αφιερωμένου στην εκπαίδευση, στη γιόγκικη καθημερινότητα μέσω τάξεων γιόγκα, σεμιναρίων, διαλογισμού και φιλοσοφικών συναντήσεων.

Ο Αθανάσιος Παναγή είναι θεραπευτής/ πνευματικός δάσκαλος. Είναι δημιουργός και καθοδηγητής της ομάδας «Πυρήνες Φωτός» που ασχολείται με συμπαντικές θεραπείες και εναρμονίσεις. Στο παρελθόν ήταν επαγγελματίας σεφ. Κάνει προσωπικές θεραπείες, και δίνει σεμινάρια και ομιλίες για πνευματική ανάπτυξη, αυτογνωσία, την ισορροπία των ενεργειακών κέντρων, ενεργοπνευματική διατροφή και την βίωση της πέμπτης διάστασης. Επίσης εκπαιδεύει μελλοντικούς θεραπευτές.

Το κέντρο «Πυρήνες Φωτός» βρίσκεται στην οδό Φειδίου 14Α, Νάφη, Λεμέσος.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 3μμ-7μμ

Τιμή: 25 ευρώ το άτομο

Για τα μέλη «Πυρήνες Φωτός», YogaLife και μέλη Yoga Step by Step: 15 ευρώ

Κρατήσεις: 99312710 Κορινα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ