Η Λεμεσός παθαίνει Panic Attack

Όχι δεν πρόκειται να ανοίξει κάποιο καινούργιο κατάστημα με ρούχα, ούτε εγκαταλείπει την πόλη η ρωσική κοινότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Η Panic Soup –μια ομάδα νέων καλλιτεχνών και ατόμων με ενεργό ενδιαφέρον για την πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της Λεμεσού- ξαναχτυπά και φέτος σε άλλο σημείο της πόλης, για να δώσει ζωή σε κάτι «άχρηστο».

Η δεύτερη αστική παρέμβαση της Panic Soup, «Panic Attack vol2» έρχεται αυτή τη φορά σε ένα πιο κεντρικό σημείο της πόλης, σε ένα εγκαταλελειμμένο κατάστημα, στην Στοά του Λανίτη (Αγίου Ανδρέου).

«Θεωρούμε την πόλη ένα ζωντανό οργανισμό που μπορεί να παράξει πολιτισμό. Με τη μουσική, το φωτισμό και τις εικαστικές εγκαταστάσεις που δημιουργούμε, ξαναφτιάχνουμε και μεταμορφώνουμε ένα αστικό χώρο καθημερινής χρήσης, σε ένα διαδραστικό χώρο με πολιτιστικό χαρακτήρα».

 



Στην περσινή της δράση, η ομάδα οργάνωσε μια εκδήλωση (04/07/2015) από τις 18:00μμ. μέχρι τις 12:00μμ η οποία που περιελάβανε εικαστικά και μουσικά δρώμενα, σε έναν ημιστεγασμένο χώρο στάθμευσης της Εταιρείας EKA Group στη Λεμεσό, η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 



«Η δράση μας είχε θετική ανταπόκριση από το κοινό, κυρίως για το αισθητικό της ύφος και την αυθεντικότητα της εικαστικής της παρέμβασης, καθώς και για τη δημιουργία των εικαστικών, με ευτελή υλικά και μηδαμινό προϋπολογισμό».

Σκοπός της ομάδας είναι να συνεχίσει να εντοπίζει αστικούς χώρους, να τους αναζωογονεί και να τους επανεφευρίσκει.

 





Ώρα έναρξης 19:00

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Dj Line Up

Dj Monday

Dj Marcos

Sixonesix

Sisamos

Mr Fox

Sofronis


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ