«Τον Οκτώβριο του 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο και είπα WTF»

Ένα χρόνο μετά που διαγνώστηκε με καρκίνο, η Αθηνά Κυθραιώτου λέει ξανά WTF, αυτή τη φορά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο!

 


Article featured image
Article featured image

«Τον Οκτώβριο του 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και μετάσταση σε λεμφαδένες και συκώτι (και είπα WTF - what the f**k)... Kαι από τότε άλλαξε η ζωή μου. Και παρόλες τις δυσκολίες που υπέστηκε το σώμα μου, η ζωή μου άλλαξε προς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ναι, προς το καλύτερο! Γιατί πλέον βλέπω τα πράγματα με αισιοδοξία, δίνω περισσότερη αγάπη στους γύρω μου, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, απολαμβάνω την κάθε μέρα και χαμογελάω πιο πολύ.

Τον Οκτώβριο του 2016 ολοκληρώνεται μία χρονιά που είχε μία γλυκόξινη γεύση. Όμως είμαι καλά και ελπίζω να συνεχίσω για αρκετό καιρό να είμαι καλά. Και αυτό θα ήθελα να το γιορτάσω με όλους όσοι ήταν δίπλα μου, σωματικά, πνευματικά, ψυχικά, άλλοι από κοντά και άλλοι από μακριά. Γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να τα καταφέρω.

Έτσι λοιπόν για όλες τις μάχες τις ζωής μας, ας είμαστε αισιόδοξοι, ας χαμογελάμε και ας πούμε όλοι WTF (Win The Fight).

See you on the 14th of October to celebrate life and support Europa Donna».

 

Λίγα λόγια από την Αθηνά Κυθραιώτου, για το πως ξεκίνησε η ιδέα του WTF Party που διοργανώνει η ίδια την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Πρόκειται στην ουσία Ένα Casual Party Αισιοδοξίας με μουσική, φαγητό και ποτό για να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια και αισιοδοξία σε όλες τις κοπέλες που πάλεψαν ή παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού.

 



Φωτογραφία: Σωκράτης Σωκράτους

 

WTF Party (Win The Fight)

Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, πλατεία Φανερωμένης, παλιά Λευκωσία.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Ώρα: 19.00

Είσοδος: €20 με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για τη στήριξη της Europa Donna και του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες»

 

Στο πλαίσιο του πάρτι μάλιστα θα διατίθενται προς πώληση συλλεκτικά t-shirts. Περιορισμένος αριθμός #wtfparty #europadonnacyprus

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ