Αγκαλιά με τη νίκη ο Alexey Lukyanuk

Σταθερά πρώτος στη γενική κατάταξη του Ράλι Κύπρος διατηρείται ο Alexey Lukyanuk, μετά τις πρώτες δύο ειδικές διαδρομές της τρίτης μέρας του εθνικού μας αγώνα.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, με συνοδηγό τον A. Arnautov και οδηγώντας στο όριο το Ford Fiesta R5, ο Ρώσος οδηγός κέρδισε εύκολα τις δύο πρώτες ειδικές της ημέρας - επανάληψη των δύο νυκτερινών της Παρασκευής - επεκτείνοντας περαιτέρω τη διαφορά του από το Skoda Fabia R5 του Γερμανού Marijan Griebel στα δύο σχεδόν λεπτά.

Ο Ralfs Sirmacis, με επίσης Skoda Fabia R5, ακολουθεί στην τρίτη θέση της γενικής με τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στα 2.17.

Στην τέταρτη θέση διατηρείται το δίδυμο από την Ουγγαρία με τους David Botka και Peter Szeles στο τιμόνι του Citroen DS3 R5, επεκτείνοντας τη διαφορά του από τον πέμπτο στη γενική και πρώτο κυπριακό πλήρωμα με τους Δημοσθένους και Λαό στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 9. O Δημοσθένους ενδιαφέρεται περισσότερο να εξασφαλίσει την πρώτη θέση ανάμεσα στους Κύπριους οδηγούς, παρά να πιάσει τον Botka. Ωστόσο η μάχη έχει ανάψει για τα καλά μεταξύ του «Chips Junior» / Χρυσοστόμου με τους Κ. Ζήνωνος / Φ. Χριστοφή, με Mitsubishi Lancer Evo 9, ο οποίοι βρίσκονται στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Η διαφορά μεταξύ των δύο έχει υποχωρήσει στα 4,9 δευτερόλεπτα.

Άλλα τρία κυπριακά πληρώματα συμπληρώνουν την δεκάδα.

Πρόκειται για τους Σάββα Σάββα και Ανδρέα Παπανδρέου με άλλο ένα «ενιάρι» Mitsuibishi Lancer Evo, οι οποίοι βρίσκονται στην όγδοη θέση, με ένατους τους Μ. Ποσείδια και «Ericsson» με Lancer Evo 10.

Στη δέκατη θέση οι Σταύρος Αντωνίου και Δ. Πιερή με άλλο ένα Mitsubishi Lancer Evo 9.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ