Ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών

Πώς βλέπεις εσύ το γυμνό;

 


Article featured image
Article featured image

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, μια έκθεση για άτομα άνω των 18 ετών θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στον «Πολυχώρο Ρόδι».

Η έκθεση θα είναι μοναδική, αφού οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν θα εκθέσουν έργα που θα καταπιάνονται μόνο με το γυμνό.

Όλες οι μορφές τέχνης συναντώνται σε μια έκθεση, με πρωταγωνιστές πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες, street art, comics, βιβλία και ποιήματα.

Έργα τους θα παρουσιάσουν γνωστοί καλλιτέχνες από Κύπρο και εξωτερικό, όπως ο Dominique Agius, η Δέσποινα Αποστολίδου, ο Φίλιππος Γιαπάνης, ο Ανδρέας Σολεάς, η Anna Reznikova, ο Igor Vartchenko, ο Vartan Ghazarian, η Aristi Hadjisavva, ο Mike Ryiashi, PAPARAZZI, ο Λεωνίδας Κωνσταντής, ο Μαρίνος Ρωμαίος Καλότυχος, ο Κυριάκος Χριστοδουλίδης, η Πάμελα Πασχάλη Martin, ο Λούης Γιανναπής, ο Σάββας Γεωργιάδης, η Νινέττα Ορατίου, η Catalina Mirea και πολλοί άλλοι.

Παράλληλα στις 29 Οκτωβρίου, ο «Πολυχώρος Ρόδι σε συνεργασία με το Studio 8, θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τον διάσημο Γάλλο φωτογράφο Dominque Agius, σε μια διάλεξη σχετικά με τη φωτογράφιση ενός γυμνού σώματος, ενώ την ίδια ημέρα ο Dominique θα πραγματοποιήσει και live φωτογράφιση με γυμνά μοντέλα στο χώρο του Studio 8.  

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για να παρευρεθούν στην παρουσίαση στις 29 Οκτωβρίου, πρέπει να στείλουν μήνυμα στο inbox της σελίδας «Πολυχώρος Ρόδι» για να μπορέσουν να εγγραφούν, η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η έκθεση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών.

 

«Είμαι Γάλλος φωτογράφος, με έδρα μου τη Νίκαια. Ξεκίνησα τη φωτογραφία σε πολύ μικρή ηλικία, από απλή περιέργεια και την ερωτεύτηκα όταν φοιτητής πλέον, σπούδαζα στη Σχολή Καλών Τεχνών. Έζησα για πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού με διαφορετικές κουλτούρες, όπως Γαλλία, Γουατεμάλα, Μεξικό, Ελβετία και άλλες, και έμαθα να βλέπω τον κόσμο με άλλο μάτι, απαθανατίζοντας στιγμές που έχουν σημασία.

Κάθε χρόνο επεξεργάζομαι και ένα διαφορετικό φωτογραφικό project. Το 2015 ασχολήθηκα με το καλλιτεχνικό γυμνό, και το 2016 με το σώμα σε κίνηση, του χρόνου θα δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό που θα σας εκπλήξει».

Dominique Agius



Πολυχώρος Ρόδι, Λεμεσός

28 – 31 Οκτωβρίου

Ώρες: 15:00 - 20:00

29 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τη 13:00, Studio 8, Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ